HR Adviseur, Unilever
Randstad
VLAARDINGEN, NL
10 dagen geleden

Voor Unilever zoeken wij een ervaren HR Adviseur ter vervanging van een sabbatical verlof. We zoeken iemand voor de periode 1 juli 2019 t / m 6 december 2019.

Tot november zal je werkzaam zijn in Vlaardingen en de laatste maand zal je werkzaam zijn vanuit Wageningen wegens de verhuizing van het Unilever kantoor Vlaardingen naar Wageningen.

Wij zoeken een ervaren HR adviseur die eerste aanspreekpunt zal zijn voor medewerkers en lijn managers. Het is een brede rol waarin je als HR adviseur bezig zal zijn met adviseren en meedenken op tal van HR zaken.

Bijvoorbeeld het management van ziekte- en verzuimcases, performance vraagstukken, support bieden bij (internationale) in-

door- en uitstroom van medewerkers, vragen rondom arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden beantwoorden en het coachen van medewerkers en lijn managers.

Van vele kleine vragen op een dag beantwoorden tot een hele dag bezig zijn met het uitwerken van een complex vraagstuk als HR adviseur zal je diverse dagen hebben met veel uitdaging, vrijheid en support.

Als HR adviseur bouw je aan een goede relatie met medewerkers en lijn managers en samen met een leuk team zorg je ervoor dat HR een zo goed mogelijke Employee Experience’ kan bieden.

Zowel in de kleine dingen door gebruik te maken van technologie en simpele processen als door de belangrijke momenten voor een medewerker zo goed en mooi mogelijk te maken (bijv.

onboarding, promotie, verlof, exit).

Als enthousiaste, ervaren, daadkrachtige en zelfstandige HR adviseur zal je in een dynamische, internationale omgeving komen te werken.

Door oog te hebben voor de business context en het individu, balans te vinden tussen meebewegen en grenzen stellen zal je in staat zijn medewerkers en lijn managers te adviseren, coachen en problemen op te lossen.

Wat verwachten wij van jou in deze functie?

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als HR adviseur binnen een grote (liefst internationale) organisatie
 • Je hebt kennis van het Nederlands arbeidsrecht
 • Je kunt goed omgaan met diverse systemen en processen
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
 • Unilever biedt je de kans ervaring op te doen bij één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 3500,-

  en € 5000,- bruto per maand.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Helena van Maanen

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier