Recruiter (ad interim | 24
TBI
Enschede
10 dagen geleden

Over de functie

In verband met zwangerschapsverlof van onze Recruiter, zoeken we vanaf juni tijdelijke vervanging voor de duur van 6 maanden.

In de functie van Recruiter kun je het verschil maken en ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van toptalent voor Koopmans Bouw.

Met jouw expertise, overtuigingskracht en creatieve benadering weet jij mensen nieuwsgierig te maken en te bewegen. Vanuit een planmatige aanpak werk je zelfstandig aan het werven van technische professionals op zowel MBO-

HBO-, als WO- niveau. Door je ervaring in het werven van technische profielen in de bouw of techniek weet je snel de juiste kandidaat enthousiast te maken voor de vacatures.

Je toegevoegde waarde ligt in het achterhalen van de vraag achter de vraag en het geven van gedegen advies over wervingsprocedures, kandidaten en ontwikkelingen binnen recruitment.

Door jouw pro-actieve aanpak en voortvarendheid weet je interne klanten op de juiste manier te bedienen en de juiste kandidaten te vinden middels de verschillende kanalen zoals beurzen en bedrijvendagen, social media en je netwerk.

Je werkzaamheden zijn :

 • vaststellen van het vacatureprofiel in samenspraak met de hiring manager;
 • opstellen van het vacatureprofiel en schrijven van wervende vacature teksten;
 • proactief benaderen van geschikte kandidaten via onder andere social media;
 • voeren van kennismakingsgesprekken met kandidaten, eventueel samen met de hiring manager;
 • deelnemen aan diverse beurzen en evenementen;
 • onderhouden van contacten met MBO- HBO- en WO onderwijsinstellingen;
 • het maken van rapportages over de voortgang van recruitment.
 • Waar kom je te werken?

  Voor de vacatures binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar kandidaten in Oost-, Midden- en West- Nederland. Hoewel je als recruiter hoofdzakelijk opereert vanuit ons hoofdkantoor in Enschede, ben je op basis van afspraken ook regelmatig aanwezig op onze projectlocaties of de vestiging in Deventer.

  Ervaring

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt (meerdere jaren) aantoonbare ervaring in recruitment bij een intermediair of aan corporate zijde en hebt gewerkt met technische profielen;
 • Je hebt ervaring op zowel tactisch als operationeel niveau;
 • Je beschikt over een actief netwerk in de regio binnen de technische kandidatenmarkt, waarbij de bouw een sterkte pré heeft;
 • Je bent taalkundig goed onderlegd en in staat om wervende teksten te schrijven;
 • Je bent op de hoogte van recruitmenttrends en denkt mee over nieuwe ontwikkelingen.
 • Wat wij bieden

  Van woonconcepten en renovaties tot transformaties en grote complexe nieuwbouwprojecten. Bij Koopmans hebben we een groot projectenportfolio.

  Variatie in je werk is dus geen uitzondering, maar regel.

  Koopmans medewerkers zijn VIT : Verantwoordelijk, Innovatief en met een belangrijke focus op Teamwork. Dat betekent onder andere dat wij je veel vrijheid bieden en dat wij altijd openstaan voor nieuwe ideeën en slimme oplossingen.

  Dienstverlenend leiderschap staat centraal, in combinatie met klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid.

  Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto valt binnen de mogelijkheden en een tantième en goede pensioenregeling zijn aanwezig.

  De cao Bouw & Infra is van toepassing.

  Koopmans is onderdeel van TBI. Hierdoor kun je naast de arbeidsvoorwaarden van Koopmans gebruik maken van alle voordelen die de holding biedt.

  Denk bijvoorbeeld aan een studiefonds voor schoolgaande kinderen vanaf 12 jaar en toegang tot de TBI Acdmy. Daarnaast zijn opleidingsmogelijkheden buiten de organisatie uiteraard bespreekbaar.

  Lees meer over Werken bij Koopmans of de ervaringen van onze collega’s.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier