3e jaars leerling verpleegkundige HBO-V duaal
Bravis Ziekenhuis
Roosendaal, Noord-Brabant
1 dag geleden

Als 3e jaars leerling-verpleegkundige hbo-v duaal ontwikkel jij je bij Bravis tot een breed inzetbare verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis die zijn of haar patiënten optimaal begeleidt.

Omdat jij een echte doorzetter bent, gaat de combinatie van werken en leren jou goed af. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken en leren in een dynamische omgeving

Het Bravis ziekenhuis is modern en innovatief. Jij maakt kennis met diverse verpleegafdelingen, zodat je het hele ziekenhuis leert kennen.

Tegelijkertijd volg je het theoretisch onderwijs aan een Hogeschool (duale traject).

We dagen jou elke dag uit

Jouw duale traject bij Bravis is uitdagend. Niet alleen omdat je werken combineert met een opleiding op hbo-niveau, maar ook omdat jij actief mee mag denken over verbeteringen voor onze patiënt.

Zo draag jij op een innovatieve manier bij aan de zorg van de toekomst.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Jij zit in het 3e jaar hbo-v voltijd opleiding en wilt per 1 februari 2022 jouw opleiding via een leerwerktraject vervolgen.

Je hebt de studiepunten behaald die behoren bij het 1e en 2e leerjaar. Daarnaast is het van belang dat je vanuit de hogeschool een positief studieadvies krijgt voor het duale traject.

Je wilt je ontwikkelen binnen de algemene ziekenhuiszorg in al z’n facetten. Nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk en opleiding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier