Cliëntbegeleider cluster Ernstig Meervoudig Beperkt
Pergamijn
Echt, Nederland
1 dag geleden

Functieomschrijving

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking : thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg.

Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt.

Zijn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerker van Pergamijn samen het leven kleur.

De kernwaarden van Pergamijn zijn : samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat

Voor onze locatie Windhoek 64 zoeken wij een :

28,8 uur

Waar ga je werken : ?

Binnen Windhoek verblijven senioren met een verstandelijke beperking die vanuit hun ouder worden meer behoefte hebben gekregen aan ondersteuning, verzorging of verpleging.

Omdat alle cliënten met een verstandelijke beperking ouder worden, woont er een diverse groep van licht tot ernstig verstandelijk beperkte cliënten.

Soms kan er sprake zijn van lichte gedragsproblematiek die al dan niet samen hangt met het verouderingsproces.

Ons doel is om te zorgen voor een omgeving, die aan sluit bij de specifieke vragen van de ouder wordende cliënt. We streven er naar om een rustige en huiselijke sfeer te creëren waar cliënten zich thuis kunnen voelen.

Begeleiding moet flexibel zijn door de vaak sterk wisselende lichamelijke en psychische toestand van onze cliënten. Deze hebben ook een belangrijke signalerende rol om tijdig de zorg te kunnen bieden die op dat moment nodig is.

Hierbij wordt steeds gezocht naar een balans tussen wat de cliënt zelf nog kan en waarbij deze ondersteuning nodig heeft.

Er is specifiek aandacht voor het levensverhaal van onze cliënten die al een heel leven achter de rug hebben, maar ook voor vragen rondom zingeving en eindigheid.

Wij bieden

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij :

 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 / 40 afhankelijk van je opleiding;
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier