Administratief/ logistiek medewerker
Tempo-Team
Eindhoven, NL
11 dagen geleden

Sta jij graag met klanten in contact, vind jij leuk om problemen op te lossen en ben jij voor langere tijd beschikbaar? Voor een logistiek bedrijf in Eindhoven zijn wij per direct op zoek naar een fulltime administratief / logistiek medewerker.

Je komt voor een internationaal logistiek bedrijf te werken waarbij er iedere dag honderden pakketten de weg op gaan. Om dit in goede banen te laten lopen hebben ze jou hulp nodig! Je komt in een team te werken van 10 personen.

Wat doe je op een dag?

 • Je ondersteunt het center met het opvolgen van alle klachtenafhandeling. Dit doe je door klanten op te bellen en te helpen met het oplossen van het probleem of de klacht;
 • Je bent druk met het verwerken van DCR’s (Delivery Change Request) en het oplossen van verkeerde geadresseerde pakketten.
 • Dit doe je door op zoek te gaan naar meer informatie in de systemen en in de loods;
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de customer counter. Hier help je de klanten aan de balie. Je beantwoordt de vragen en gaat op zoek naar pakketten in de loods;
 • Je werkt in een team van meerdere center clerks; soms kan het dus voorkomen dat je hen helpt met hun werkzaamheden. Jouw takenpakket is ook ondersteunend naar de rest van het center.
 • Wie ben jij?

 • Je kan goed uit de voeten met verschillende computersystemen;
 • Je bent een nauwkeurige werker, sterk in het oplossen van problemen en kunt zelfstandig werken;
 • Wanneer jij denkt dat iets niet klopt ga je dit uitzoeken. We verwachten dat je hier zelfstandig actie op onderneemt;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent niet beroerd om mee te helpen in de loods;
 • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
 • Wat bieden wij jou?

 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in verschillende werkzaamheden;
 • Salarisindicatie minimaal 11,90 euro per uur;
 • Na goed functioneren een vast dienstverband bij de opdrachtgever.
 • De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 11 : 00 uur tot 20 : 00 uur. Je krijgt in eerste instantie een half jaar contract via Tempo Team en bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

  Heb jij interesse? Reageer dan snel online met een recent CV.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier