Meewerkend Werkbegeleider MBO leerlingen - Utrecht Stad
Careyn
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Maak jij van onze locaties een thuis? Wij zoeken een nieuwe collega die zich thuis voelt binnen een organisatie waarin ontwikkeling de boventoon voert, waar goede zorg en plezier in het werk deel uitmaken van de visie en waar een echte uitdaging en perspectief wacht!

Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de stad Utrecht. Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op! Al onze medewerkers draaien mee in een toegewijd team met een gemeenschappelijk doel : samen werken èn samenwerken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten.

Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk.

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en krachtige Verpleegkundige (MBO 4) of Verzorgende IG die onze leerlingen mee kan nemen in de steeds complexer wordende zorg.

Als onderdeel van je rol als meewerkend werkbegeleider begeleid je leerlingen MBO niveau 3 en / of 4. Een goede werkbegeleider speelt in op de leerstijl, bekwaamheid, taakbereidheid en beginsituatie van de leerling en creëert een veilige leeromgeving, waar de student alle ruimte heeft om zich te ontwikkelen.

Daarnaast lever je samen met je team complexe zorg in een intramurale setting. Daarbij houd je natuurlijk rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners.

Je werkt in een multidisciplinaire setting om de zorg rondom de cliënten zo optimaal mogelijk te organiseren. De zelfredzaamheid van de bewoner wordt hierbij zoveel mogelijk gestimuleerd.

Dit neem jij mee :

 • Je beschikt over het diploma Verpleegkunde op MBO niveau 4 of Verzorgende IG en bent bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
 • Daarnaast ben je als MBO Verpleegkundige BIG-geregistreerd;
 • Je hebt een opleiding tot werkbegeleider gevolgd of bent bereid deze te volgen;
 • Je beschikt over een goed zelfstandig oplossend vermogen, bent communicatief vaardig en flexibel;
 • Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;
 • Je bent in staat om het team te ondersteunen en te begeleiden bij het verlenen van complexe zorg;
 • Je bent in staat om de kar te trekken en de zorg naar een hoger niveau te tillen (bijvoorbeeld d.m.v. kennisdeling);
 • Je staat stevig in je schoenen en durft collega's aan te spreken en feedback te geven;
 • Je bent in staat om je collega's te enthousiasmeren en te stimuleren bij veranderingen;
 • Ervaring in complexe zorg en gedragsproblematiek zijn een pré.
 • Wat wij bieden :

  Een boeiende en zeer uitdagende functie waarin je een spilfunctie vervult voor klanten met bijzondere zorgbehoeften en daarnaast leerlingen helpt bij hun ontwikkeling.

  Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding.

  Het salaris is volgens CAO VVT, schaal FWG 35 (VIG) of 45 (MBO VP). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

  Je krijgt een vast dienstverband.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina '

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier