Verpleegkundige in de wijk
Proteion Schoon
Blerick, NL
4 dagen geleden

Krijg jij energie van je werk als verpleegkundige en wil je echt verschil maken voor je cliënten? Werk je ook graag zelfstandig?

Kom dan het wijkteam Blerick versterken!

Welke uitdaging ga je aan?

Jij bent er voor de cliënten in jouw wijk. Je verzorgt en verpleegt cliënten, maar je luistert ook naar je cliënt ook en geeft aandacht.

Kleine momenten maak jij bijzonder. Dit doe je samen met je cliënt, maar ook met zijn of haar omgeving. Je bent een verbinder.

Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners.

Juist werken in de wijk draait om persoonlijke zorg. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt.

Naast verzorging en verpleegtechnische handelingen heb je ook coördinerende taken. Dit alles doe je met daadkracht en enthousiasme.

Na je bezoek verlaat je de woning van de cliënt dan ook met een glimlach op je gezicht én die van de cliënt.

Daarom pas jij bij Proteion

Je bent de verpleegkundige die zich betrokken voelt bij cliënten, goed communiceert en denkt in oplossingen. Je wilt blijven leren en ontwikkelen en wilt dit ook graag samen doen.

Door jouw professionaliteit, enthousiasme en verzorgende instelling kunnen de cliënten in jouw wijk langer thuis wonen. Daar doe je het voor.

Natuurlijk ben jij als verpleegkundige in het bezit van een diploma niveau 4 of 5 en ben je BIG geregistreerd, maar niet alleen wat je kunt telt.

We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier