Vrijwilliger Duofiets – Landrijt
Archipel Zorggroep
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Ben jij sportief en vind je het heerlijk om samen met de bewoners een stukje te fietsen? Dan hebben een mooie sportieve uitdaging voor jou!

Voor onze locatie Landrijt zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die graag samen met de bewoners een tochtje op de duofiets wil maken.

Op een duofiets zit je allebei op een stoeltje naast elkaar, waarbij 1 iemand stuurt en beide passagiers moeten trappen.

De fiets heeft trapondersteuning. Je gaat per bewoner ongeveer 30 minuten fietsen, waarna je de volgende bewoner ophaalt.

De cliënten van de Landrijt hebben een vorm van dementie, problemen met het geheugen en / of lichamelijke problemen. Uiteraard word je ingewerkt en er is begeleiding op de achtergrond aanwezig.

Wij zijn op zoek naar iemand die sportief is en fysiek in staat op de duofiets te fietsen. Daarnaast ben je voorzichtig in het verkeer, geduldig en sociaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Dan hebben wij een plekje vrij in ons enthousiaste team dat bestaat uit meerdere vrijwilligers en medewerkers dagbesteding!

Werktijden :

Je werkdagen en tijden zijn in overleg.

Over de locatie :

Landrijt ligt in het noorden van Eindhoven. De cliënten van Landrijt wonen in een prettig woon- en leefklimaat. De medewerkers van Landrijt bieden specialistische zorg aan bijzondere doelgroepen met verschillende vormen van dementie, geheugenproblemen en / of lichamelijke ziektebeelden.

Dit bieden wij :

Wij bieden je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een attentieregeling, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en).

Dáárom kies je voor Archipel

 • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
 • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden.
 • En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
 • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier