Customer Service Medewerker Bloemen
Holex Flower BV
Aalsmeer, NL
26 dagen geleden

De uitdaging / kans

We zijn een ambitieus, snelgroeiend bedrijf. Zo gaan we een kantoor openen in China, investeren we flink in marketing en we zijn al het grootste bloemenexportbedrijf gespecialiseerd in luchtvracht.

We lopen voorop als het gaat om innovatie. Dit zie je o.a. terug in onze moderne werkomgeving. We hebben de ambitie om nieuwe markten te veroveren en we bieden jou de kans hiervan deel uit te maken.

Jij zorgt er namelijk voor dat alle klanten maximale service krijgen door hun orders tijdig en correct af te handelen met professionele communicatie.

De baan als Customer Service Medewerker

Qua taken zal de functie overeenkomen met soortgelijke banen. Wat de baan uniek maakt, is onze snelle, internationale daghandel met dagprijzen.

Enkele van jouw taken :

 • Orders afhandelen van jouw klanten die met name via de webshop binnen komen
 • Per email en telefonisch contact met klanten over de gehele wereld (vragen afhandelen, updates geven, orders aannemen enz.)
 • Factureren
 • Kwaliteitscontroles
 • After sales
 • Klachtafhandelingen
 • Communicatie met andere afdelingen om te borgen dat orders correct en tijdig geleverd worden
 • Het schrijven offertes (meestal staan de prijzen vast)
 • Wanneer ben je succesvol?

  Als jouw klanten tevreden zijn, dan ben jij succesvol.

  Je voelt jezelf verantwoordelijk en zet een stapje extra indien nodig. Hierdoor ben jij flexibel als het gaat om werken met verschillende tijdszones en en je werkt extra als het nodig is.

  Je bent een aanpakker en krijgt geen stress van deadlines.

  Hoe gaan we je helpen?

  Afhankelijk van jouw ervaring (wel of geen ervaring in AGF / Bloemen) gaan we je op maat begeleiden. In principe duurt het inwerktraject 3 maanden en ga je meekijken op andere afdelingen en wordt je gekoppeld aan een collega van het salesteam.

  Aangeboden

  Je wordt internationaal ingezet op jouw kwaliteiten en indien je de ambitie hebt om door te groeien naar een meer salesgerichte functie, dan is dit mogelijk.

  Indien jij juist jouw energie wilt steken in het bedienen van bestaande klanten, dan gaan we jou daar maximaal voor inzetten.

  Verder is elke dag anders en zul jij jezelf nooit vervelen.

  Praktisch : Cao Groothandel Bloemen en Planten, jaarlijkse bedrijfswinstuitkering, laptop en smartphone

  De ideale Customer Service Medewerker

  We staan open voor diverse kandidaten :

 • Of een junior kandidaat met het liefst een MBO niveau 4 diploma
 • Of ervaring binnen onze AGF-Branche. Kennis van bloemen zou ideaal zijn.
 • Of logistieke ervaring in een soortgelijke functie (commercieel medewerker binnendienst / customer service medewerker)
 • Uiteraard beheers je Engelse én Nederlandse taal.

  Het Salesteam

  Ons team bestaat uit 18 medewerkers (jong en oud) met 1 manager en 3 teamleiders. We hebben een platte organisatiecultuur en je komt te werken in een leuk team waar je initiatieven mag nemen en niet vast zit in een keurslijf.

  We gaan je een warm welkom geven!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier