Horecamanager - Rembrandttoren
WERKEN BIJ VERMAAT
Amsterdam
32 dagen geleden

Waar bijt jij je in vast?

Vermaat exploiteert in een van de landmarks van Amsterdam, de Rembrandttoren. Geïnspireerd op het Empire State Building, biedt de Rembrandttoren aan verschillende vooruitstrevende organisaties een kantoorpand, voorzien van alle gemakken.

Binnen deze locatie verzorgen wij een aantal concepten, waaronder de hoogwaardige kwalitatieve espressobar Bar Luce’. Hier speelt het gevarieerde, exclusieve assortiment in op de diversiteit van de gasten.

Een heerlijke versgemalen espresso, koffiespecialiteiten waaronder Signature barista coffee’, New York Cheese cake, cookies en muffins zijn grepen uit het continu veranderende assortiment.

Alles wat wij bij Bar Luce’ serveren, wordt verzorgd met trots en culinair vakmanschap opdat wij onze gasten iedere dag laten genieten van gevarieerd eten en drinken.

Als horecamanager ben je eindverantwoordelijk voor zowel de financiële, de operationele als de commerciële verantwoordelijkheid.

Je kunt wel stellen dat je een eigen zaak hebt. Als horecamanager sta je stevig in je schoenen en steek je graag zelf de handen uit de mouwen.

Je vindt het heerlijk om de lunch voor te bereiden, waaronder heerlijke broodjes, salades en soepen. Je verrast je gasten elke dag weer! Je stuurt jouw locatie op basis van cijfers.

Je spart regelmatig met je opdrachtgever en verliest het kwaliteits- en serviceniveau nooit uit het oog. In jouw eigen zaak, jouw horecalocatie, bedenk je zelf acties, organiseer je de inkoop en ben je continu bezig met de verbetering van het assortiment.

Je staat er in je eigen zaak niet alleen voor. Je krijgt begeleiding van je regiomanager.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier