Medewerker Kantoorautomatisering
bol.com
Utrecht
13 dagen geleden

Hoe maak jij onze klanten blij?

We hebben slechts’ 4700 apparaten en tools nodig om 8.5 miljoen klanten blij te maken. Dat lukt uiteraard alleen als al die apparaten en tools perfect werken.

Niet soms of vaak, maar altijd. Onze 14 servicedesk specialisten maken zich daar sterk voor en houden meer dan 2000 applicaties, 300 Mac’s, 1700 werkstations, 600 smartphones en ruim 100 Tv-

schermen in topconditie. Jij straks ook?

Wat je doet om 4700 apparaten en tools in topconditie te houden?

 • Werkplekbeheerder en probleemoplosser op IT-gebied
 • Ondersteunen van bol.com'ers, ook bij het gebruik van applicaties
 • Prioriteren, uitzetten, opvolgen en (vooral) oplossen van issues
 • Inspoelen van laptops en uitleveren van hard- en software
 • Goed registreren van tickets in het ticketsysteem en hard- en software in de CMDB
 • Als Medewerker Kantoorautomatisering weet je één ding zeker : smartphones, tablets, laptops, Mac’s, PC’s (enzovoorts) maken collega’s en klanten blij.

  Maar alleen als ze perfect werken. En dus heeft het in de lucht houden van al die apparaten, en alles wat daarop draait, jouw prioriteit.

  Dat start met het inrichten van een fijne werkplek. Welke apparaten heeft een collega nodig? Welke software moet daarop draaien?

  En in welke configuratie? Jij creëert de randvoorwaarden voor prettig werken. Dat gaat meestal goed, maar soms kruipen er bugs rond.

  Of lopen collega’s tegen issues aan. Dan verschuift je rol naar probleemoplosser. Je lost tickets op of prikt ze door. Je jaagt de opvolging aan, informeert collega’s en ondersteunt bij de live-

  gang van oplossingen. Idem trouwens voor changes en releases.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier