Beleidsmedewerker Privacy | Freelance
Hello-Professionals
't Gooi, Flevoland, Nederland
2 dagen geleden

Voor een maatschappelijke vooruitstrevende en innovatieve gemeentelijke instantie in het Gooi zoeken wij een Security Specialist.

Jij bent verantwoordelijk om de informatieveiligheid binnen onze organisatie naar een hoger niveau tillen. Super interessant, want hoe behaal jij de noodzakelijke doelen in een politiek gestuurde organisatie, met gemeenschapsgeld en welke keuzes maak je dus?

Jouw functie is een operationele rol, met beleidsmatige taken.

Werkzaamheden :

 • Jij informeert de CISO, het managementteam van ICT (ICTAR) en de organisatie over bedreigingen die actueel zijn;
 • Je bent verantwoordelijk voor onderzoek, toetsing en ondersteuning aan uitvoering van het informatiebeveiligingsbeleid en overige onderdelen van de organisatie;
 • Je adviseert op het gebied van preventieve en correctieve (ad hoc) beveiligingsmaatregelen op het gebied van netwerkbeveiliging (cryptografie);
 • Je adviseert het afdelingsmanagement over beveiligingsplannen in hun vakgebied;
 • Je bent betrokken bij beveiligingsaudits, risico-, afhankelijkheids- en kwetsbaarheidsanalyses.
 • Functie eisen :

 • Je bent proactief, analytisch sterk en laat je niet zo snel gek maken.;
 • ervaring op het gebied van; risico- en kwaliteitsmanagement en Richtlijnen ISO 27001 / 27002;
 • kennis van ICT-architectuur, netwerkbeheer, Oracle omgevingen en Microsoftwerkplekken;
 • Het is een pre als je de Certified Information Systems Security Professional (CISSP) certificering hebt behaald en kennis / ervaring hebt van Baseline Informatieveiligheid Overheid (BIO).
 • Over Hello Professionals

  Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers.

  Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van een expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen.

  Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuur assessment net even anders.

  Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na.

  Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

  Net even iets beter

  Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.

  Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.

  Interesse?

  Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature ? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV in Word met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.

  Meer informatie?

  Nog vragen over deze IT freelance opdracht ? Bel 0630250643 of mail naar natascha annejans25.sg-host.com .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier