Consulent bijzondere bijstand
YER Interim Solutions via YER
Amsterdam, Noord Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Voor een gemeente in de provincie Noord-Holland ben ik per direct op zoek naar een consulent bijzondere bijstand voor 32 uur.

Ben jij beschikbaar? Reageer dan snel! Functieomschrijving

 • Kennis van regelingen met inkomensafhankelijke componenten (fiscale kennis en kennis van lonen, loonspecificaties )
 • Je bent in staat om beoordelingen te maken op basis van de balans tussen geld (middelen), hart (het volgen van je hart) en hoofd (kaders)
 • Alert op de mogelijkheid van fraude en omgaan met ongewenst gedrag Functie-eisen
 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding op het gebied van maatschappelijk werk of sociaal juridische dienstverlening
 • Minimaal 5 jaar werkervaring bij een sociale dienstverlener
 • Kennis van voorliggende voorzieningen, en het gebruik van Schulinck, Civision, Suwinet en Verseon Bedrijfsomschrijving De sociale zekerheid is volop in beweging.
 • Daarom werken wij binnen het sociaal domein samen met meer dan 150 gemeenten en meerdere zorginstellingen voor de invulling van vaste en tijdelijke functies voor de uitvoering van de Wmo, Participatiewet en de Jeugdwet.

  YER bemiddelt al 30 jaar succesvol hoger opgeleiden op internationaal, nationaal en regionaal niveau. Met 10 kantoren in Nederland zit er altijd wel een kantoor bij jou in de buurt.

  Locatie Amsterdam Arbeidsvoorwaarden Een dienstverband bij YER biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging.

  Je kan bij diverse gemeenten voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw netwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld en biedt leuke extra’s : Contract voor bepaalde of onbepaalde tijd Concurrerend salaris de CAR-

  UWO schalen en jouw kennis en ervaring 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag om van te genieten en mee te ontspannen Pensioenregelingen voor een leuke en onbezorgde oude dag Collectieve zorgverzekering met een leuke premiekorting Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of één van onze leaseauto’s ter vervoer Telefoon en / of laptop afhankelijk van je functie of project, al dan niet tijdelijk Persoonlijke begeleiding en evaluatiemomenten Kans op deelname aan persoonlijke coachingstrajecten Meerdere trainingen en opleidingen per jaar via het YER Kenniscentrum Actualiteitencolleges met de nieuwste jurisprudentie en ontwikkelingen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier