Junior Schadebehandelaar Aansprakelijkheid
MS Amlin
Amstelveen
3 dagen geleden

Junior Schadebehandelaar Aansprakelijkheid (AVB / BAV) Standplaats : Amstelveen Dienstverband : fulltime, (parttime mogelijk) Werken in een van de meest gespecialiseerde en dynamische teams binnen de co-assurantiemarkt?

Kom dan bij ons werken! Wij zijn op zoek naar een Junior Schadebehandelaar Aansprakelijkheid (AVB / BAV) Over MS Amlin MS Amlin is een toonaangevende verzekeraar, onderdeel van de wereldwijde top-10 verzekeringsgroep MS&AD, met drie belangrijke juridische entiteiten actief in de markten van Lloyd's, Continentaal Europa en Bermuda.

Met een historie van 300 jaar en meer dan 1.800 mensen op ruim 20 locaties wereldwijd, bieden wij kwalitatieve dienstverlening aan bedrijven met de meest complexe en veeleisende risico’s op het gebied van Property, Casualty, Transport en Herverzekering.

Over MS Amlin Insurance SE Continentaal Europa en Verenigd Koninkrijk De juridische entiteit MS Amlin Insurance SE is een gespecialiseerde schadeverzekeraar met lokale teams die actief zijn in markten in Continentaal Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Als risico-experts begrijpen wij de unieke uitdagingen waarmee onze klanten en partners worden geconfronteerd. Met de wens om een eersteklas service-ervaring te bieden, werken wij nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te leveren om aan hun verzekeringsbehoeften te voldoen.

Bij MS Amlin Insurance SE zien we geen risico's, maar kansen. Onze Claims afdeling Onze Claims afdeling is een leidende speler op de Nederlandse markt.

Ze is volop in beweging om ook de internationale markten verder te veroveren. Dit vraagt om ambitieuze collega’s die gedreven zijn om bij te dragen aan de prestaties van MS Amlin Insurance SE op (inter)nationaal niveau.

Je functie De Junior Schadebehandelaar Aansprakelijkheid kan binnen het Aansprakelijkheidsteam rekenen op jarenlange opgebouwde expertise.

 • Je wordt opgeleid door onze specialisten en seniors wat bijdraagt in jouw leerproces om de taken correct uit te voeren. Tot de taken van de Junior en Senior Schadebehandelaar Aansprakelijkheid behoren onder meer : beoordelen van de polisdekking;
 • beoordelen van de aansprakelijkheid; aansturen van schade-experts; onderhandelen met makelaars, eindklanten en tegenpartijen;
 • gesprekspartner voor advocaten; vertegenwoordiger voor andere verzekeraars / volmachtgevers; bij de leidende positie van MS Amlin Insurance SE het coördineren van schaden naar collega- / co-assuradeuren en volmachtgevers / herverzekeraars.

  Daarnaast verwachten wij dat je vorm helpt geven aan het schadebeleid. Ook dat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling en / of aanpassing van verzekeringsproducten ter bewaking respectievelijk optimalisering van de portefeuille.

  Je profiel Voltooide HBO of academische opleiding dan wel aantoonbaar werk- en denkniveau dat hiermee gelijkgesteld kan worden.

  Affiniteit met aansprakelijkheid en ervaring met de werking van de co-assurantie markt. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zowel in de Nederlandse als Engelse taal.

  Je bent kritisch en hebt een sterk analytisch vermogen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en durft beslissingen te nemen.

  Commerciële instelling. Proactief, oplossingsgericht en pragmatisch. Je werkt efficiënt en accuraat. Teamspeler, leergierig.

  Wij bieden Ga je bij MS Amlin aan de slag, dan kom je terecht bij een dynamische, groeiende onderneming die veel belang hecht aan ondernemerszin, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

  Uiteraard kun je rekenen op een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en continue ontwikkelingsmogelijkheden.

  Deels) thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier