Finance traineeship bij Randstad Groep Nederland
YACHT
Diemen, NL
4 dagen geleden

In 2,5 jaar tijd uitgroeien tot financiële vakspecialist in een organisatie van wereldformaat; die kans krijg je als finance trainee bij Randstad Groep Nederland.

Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om actief bij te dragen aan het vinden van oplossingen voor actuele strategische vraagstukken.

wat ga je doen?

Je doorloopt een intensief gefaseerd programma, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Tijdens het traineeship vervul je drie verschillende rollen.

Je start een half jaar als intercedent of consultant bij Randstad, Tempo Team of Yacht, zodat je onze core-business goed leert kennen.

De volgende twee rollen liggen nog niet vast. In dit traineeship, specifiek gericht op Finance, zal je namelijk na deze rol als intercedent richting de finance afdeling gaan om dan op die afdeling door te groeien.

Dit kan zijn in een business- of financial control rol. Het kan allemaal.

Ondertussen investeren we stevig in je ontwikkeling doordat je een dag per week in de Denktank’ zit en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Hierdoor ben je na tweeënhalf jaar klaar om met jouw visie en ambitie hét verschil te maken binnen Finance, en uiteindelijk voor onze klanten, flexwerkers en collega’s.

Gineke Jager (oud-trainee) over het finance traineeship bij Randstad Groep

Tijdens mijn traineeship heb ik geleerd het maximale uit mezelf te halen, wekelijks aan mijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt, buitenland ervaring opgedaan (specifiek voor het finance traject), 4 verschillende functies mogen uitoefenen (bij verschillende Randstad onderdelen waaronder Randstad India) en een groot (intern) netwerk opgebouwd.

Aan het eind van mijn traineeship wist ik precies waar mijn uitdagingen en sterktes lagen".

Naast het werken kon ik door middel van de denktank blijven doorleren. Eén (standaard) dag in de week mocht ik deelnemen aan de denktank, waarbij ik me als trainee bezig mocht houden met een project binnen de organisatie, en waarbij de voortgang van mijn persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen continu besproken werd en ik wekelijks feedback ontving over mijn functioneren.

Doordat hier de focus op ligt, kun je als professional snel groeien .

waar werk je?

Het bijzondere aan dit traineeship is dat je in korte tijd ervaring opdoet in verschillende onderdelen van Randstad, Tempo Team, Yacht en / of op ons hoofdkantoor in Diemen (waar onze finance afdeling zich bevindt).

Het is de ideale manier om te ontdekken hoe divers onze organisatie eigenlijk is en wat voor soort werkplek het beste bij jou past.

De Finance afdeling binnen Randstad Groep Nederland bestaat uit + / - 45 ambitieuze financials, opgesplitst in verschillende teams.

De verschillende teams werken nauw met elkaar samen om het beste resultaat te behalen.

met wie werk je samen?

Natuurlijk werk je samen met een team van directe collega’s. Daarnaast heb je ook veel contact met junior- en senior trainees en krijg je naast een buddy ook een mentor toegewezen die jou kan faciliteren bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Na ongeveer tien maanden krijg je een plek in de Denktank. Hier zit je iedere woensdag met 25 trainees bij elkaar, onder begeleiding van een talentmanager en sociaal psycholoog.

Je krijgt de ruimte om ervaringen en cases uit te wisselen, en je werkt samen aan strategische vraagstukken van de directie, zoals het geven van advies over een intern verandervraagstuk, het verbeteren van de website voor onze mkb-klanten, of het verrichten van marktonderzoek voor een nieuwe propositie.

Hélène Bevort over de cultuur binnen Randstad Groep Nederland

De organisatiecultuur is een belangrijke reden waarom ik specifiek voor het traineeship bij Randstad Groep heb gekozen. Hier werken heel veel sociale, maar tegelijkertijd ambitieuze en gedreven mensen.

Wat heeft bijgedragen aan het leren kennen van collega’s is Young Randstad Groep; een intern bedrijfsnetwerk dat ongeveer 25 verschillende informele activiteiten per jaar organiseert.

Zo gaan we jaarlijks met een groep van 70 mensen op wintersport, vieren we een gala en worden er hockey- en voetbaltoernooien georganiseerd.

Daarnaast is er veel ruimte voor kennisuitwisseling. Laatst was ik bijvoorbeeld bij een College Tour, waar de CEO van Randstad uit de VS kwam vertellen over haar carrière. Erg inspirerend!

over jou

bijna) afgeronde finance wo-master en bovengemiddeld academisch niveau.

 • affiniteit met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
 • ambitie om jezelf te ontwikkelen als finance specialist.
 • commercieel inzicht.
 • zelfreflectief : je vindt het leuk om na te denken over je eigen kwaliteiten en verbeterpunten en om daar actief mee aan de slag te gaan.
 • ondernemend, geïnteresseerd in mensen, proactief en visionair : in een turbulente arbeidsmarkt wil jij het voortouw nemen en bijdragen aan verandering.
 • toekomstig leiderschap

 • Voor onze leiders (van de toekomst) zoeken wij naar een combinatie van EQ + IQ + lef. Je maakt bij ons het onderscheid door een hoge mate van 'learning agility';
 • door veerkrachtig, wendbaar en doortastend te zijn in de continu veranderende wereld. Wij geloven dat je leiderschapskills het beste ontwikkelt door het veelvuldig opdoen van nieuwe / andere ervaringen.

  Daarom zijn leiders bij ons succesvol die onder verschillende omstandigheden en binnen diverse vakgebieden leiding hebben gegeven.

  Voor het bereiken van de (financiele) top binnen Randstad Groep Nederland is daarmee het opdoen van business ervaring van onschatbare waarde.

  waarom Randstad?

  Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière.

  Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en finance functies binnen heel Randstad Groep, waar ook de labels Yacht en Tempo Team onder vallen.

  Dit biedt jou als trainee interessante carrièreperspectieven : 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

  dit bieden we jou

 • een volle dag in de week gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling & opleiding in de Denktank’ samen met je medetrainees.
 • Dat is dus 20% van je werktijd!

 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaarstaan.
 • direct een vast contract.
 • een startsalaris van € 31.200,- per jaar. Daarbovenop ontvang je maandelijks een zeer ruim Benefit-budget waarbij je zelf kunt kiezen tussen geld, vakantiedagen, sport of overige doelen.
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag.
 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep.
 • een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
 • Als trainee zet je in tweeënhalf jaar tijd snel een aantal stappen in je carrière. Dit zie je terug in je arbeidsvoorwaarden. Lees meer over en de .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier