Begeleider LVB jongvolwassenen
's Heeren Loo
Ermelo, NL
4 dagen geleden

Waar ga je werken

Binnen de veiligheid van het zorgpark van 's Heeren Loo ondersteunen en begeleiden wij 6 jongvolwassen in de leeftijd van ongeveer 18 tot 30 jaar.

Ze hebben allemaal een lichte verstandelijke beperking en kunnen flink problemen in hun gedrag laten zien. Dit komt onder andere door gedragsstoornissen en trauma's.

Zij kunnen daardoor zowel verbale als fysieke agressie tonen.

Wij werken volgens de Triple C methodiek met duidelijke grenzen en kaders. Iedereen krijgt de ondersteuning passend bij de eigen begeleidingsvraag zoals deze beschreven staat in het ondersteuningsplan.

Alle cliënten hebben werk of dagbesteding. We werken aan het vergroten van de zelfstandigheid met als doel het zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren op het gebied van wonen en werken.

We zijn op zoek naar een nieuw team om deze cliënten een nieuwe start te geven. Wij willen een team samenstellen met een mix aan ervaring, persoonlijkheid, achtergrond en competenties.

Het aantal uren is bespreekbaar. Je gaat onregelmatig werken, wat betekent dat je zowel vroege als late diensten werkt, ook in het weekend en op feestdagen.

Wie ga je helpen?

Jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen.

Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost soms moeite. Vaak hebben ze een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen.

Jij weet hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden om competenties aan te leren, zodat de jongere zo zelfstandig mogelijk kan leven.

Om dit te bereiken werk je nauw samen met zijn familie en andere disciplines.

Hoe ga je helpen?

Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie.

Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving.

Want elke cliënt heeft zijn eigen hulpvraag.

Jouw uitdaging is de jongvolwassenen in de bloei van hun leven te laten groeien op de vlakken waar zij willen en kunnen.

Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. Jij gaat voor een goede samenwerking met collega's, verwanten en andere disciplines om de jongere uiteindelijk te laten doorstromen naar hun eigen plek met toekomstperspectief.

Samenwerken in de driehoek. Zoeken naar mogelijkheden. Doorgaan waar anderen stoppen. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij

 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het aantal contracturen is bespreekbaar.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861,- en maximaal € 2902,- (FWG 35 / 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, nachten, weekenden en feestdagen.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

  We zoeken meerdere begeleiders, met diverse achtergronden qua opleiding, werkervaring en competenties. Belangrijk is dat alle teamleden minimaal voldoen aan het onderstaande profiel.

 • Je hebt een afgeronde relevante zorggerichte opleiding op minimaal mbo niveau 3, maar bij voorkeur mbo 4 of hbo.
 • Je bent een ervaren primair professioneel met kennis van LVB doelgroep met complexe hulpvragen.
 • Het lijkt jou een uitdaging mee te werken in een opbouwend team en daarin te pionieren, onderzoeken en te ontwikkelen.
 • Je bent een stabiele persoonlijkheid en assertief.
 • Je kunt je grenzen stellen en standvastig zijn vanuit een professioneel oogpunt.
 • Je kunt intensief samenwerken met collega's en ouders, verwanten en derden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier