GZ Psycholoog
Leo Kannerhuis
Oosterbeek
10 uur geleden

GZ Psycholoog Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het Behandelcentrum Jongeren, afdeling polikliniek van het Leo Kannerhuis in Oosterbeek een GZ psycholoog.

Dit ga je doen Ben jij een GZ psycholoog die affiniteit heeft met autisme in combinatie met comorbiditeit? En wil je werken voor het toonaangevende behandel- en kenniscentrum Autisme van Nederland? Lees dan verder.

De polikliniek Jongeren (14-23 jaar) in Oosterbeek bestaat uit een behandelteam en een consultatieteam die nauw samenwerken.

Dit team bestaande uit psychiater en GZ psychologen richt zich op complexe vragen rondom diagnostiek en behandeling van mensen met autisme die door collega-instellingen gesteld worden.

Er is bij de cliënten, buiten het autisme, veelal sprake van bijkomende psychiatrische problematiek en complexe gezins-, woon- en werksituaties.

Doel is om zowel de cliënt als zijn omgeving toe te rusten om met het autisme adequaat te kunnen omgaan en te kunnen anticiperen op toekomstige levensgebeurtenissen (levensloopbegeleiding).

Als GZ psycholoog ga je werken in een multidisciplinair team voor de poli en dagbehandeling.

Je neemt deel aan de multidisciplinaire patiëntenbespreking, je behandelt patiënten individueel, ondersteunt jouw collega's en je vervult regelmatig de rol van regiebehandelaar.

Af en toe heb je 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Verder bestaan je werkzaamheden uit :

 • Verrichten van (proces)diagnostiek van individuele cliënten (van jongeren en volwassenen) en hun systeem (second opinion diagnostiek, consulten in het kader van levenslooptrajecten, behandeladvies)
 • Advisering aan collega-instellingen inzake behandeling van mensen met ASS
 • Deelname aan de tweewekelijkse multidisciplinaire besprekingen
 • Leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het
 • Geven van werkbegeleiding en supervisie aan GZ psychologen in opleiding
 • In ons team vinden we het fijn om samen te werken, willen we het beste voor onze patiënten en kijken we altijd vooruit : wat en hoe kan het beter?

  Je wordt omringd door enthousiaste, collegiale, zeer deskundige en gemotiveerde collega's.

  Dit ben jij

 • Je bent een BIG geregistreerde GZ psycholoog
 • Je vindt het leuk om multidisciplinair te werken en wil samen met jouw team het beste voor de patiënten
 • Je denkt mee en levert een actieve bijdrage aan het team en het beleid
 • Ervaring maar vooral interesse in het autisme
 • Zeer goede schrijfvaardigheden
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden
 • Gericht op samenwerking (zowel intern als extern)
 • Daadkrachtig en stressbestendig
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Afhankelijk van je ervaring en expertise ontvang je een arbeidsmarkt toeslag.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier