Personeelsplanner Security
D&B The Facility Group
Amstelveen
2 dagen geleden

Personeelsplanner : flexibele collega met gevoel voor humor gezocht!

Als personeelsplanner bepaal je iedere dag mede ons succes! Lukt het jou om de belangen van de klant, onze security collega’s en de financiële doelstellingen te behartigen?

En nog belangrijker : haal je plezier en energie uit de dynamiek van dit dagelijkse spel en de intensieve samenwerking binnen het security team en de Teamleaders op locatie?

Heb jij ook nog ervaring in het (ad-hoc) plannen van beveiligers met behulp van een daarvoor geschikt planningsprogramma, dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

Als personeelsplanner binnen het security label ben je samen met je collega planner(s) verantwoordelijk voor het inplannen van onze collega’s bij de diverse bedrijven conform de vereisten binnen de cao particuliere beveiliging.

Je zorgt ervoor dat de tijdvakken juist worden ingevoerd en dat de roosters altijd optimaal ingevuld zijn in ons planningssysteem Ortec Workforce Scheduler (OWS - voorheen heette dit systeem Harmony), rekening houdend met de specifieke vereisten van alle locaties en de wensen van de Security Hosts.

Daarnaast ben je voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het adequate plannen bij voorziene en ad-hoc afwezigheid van de medewerker(s) en het ondersteunen van de planners op een aantal van onze locaties.

Naast deze planwerkzaamheden ondersteun je het security kantoorteam, dat uit zeven collega’s bestaat, met diverse administratieve werkzaamheden, zoals het inplannen van trainingen en heb je een natuurlijke drive om samen met je collega planners de targets en margedoelstellingen te behalen.

Ben je stressbestendig, vind je het leuk om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en geeft het jou een kick om, no matter what’, de planning altijd dicht te krijgen?

En bezoek je ook graag af en toe een locatie waar onze collega’s daadwerkelijk aan het werk zijn? Dan kom ik graag in contact met jou.

D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar integrale facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt.

De hedendaagse werkomgeving heeft een grote invloed op onderwerpen als organisatie-imago, medewerkerstevredenheid en gezondheid.

Bovendien blijkt een aantrekkelijke werkomgeving essentieel bij het aantrekken en boeien van toptalent. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze website www.

db.nl en voor meer informatie over ons beveiligingsbedrijf verwijzen wij je graag naar de Instagram pagina We Are Security.

Helemaal op je plek :

Ons security label heeft in 2021 met name de focus op kwaliteit en veel aandacht voor de mens, wij willen niet te hard groeien om ervoor te zorgen dat wij binnen de beveiligingsmarkt onze propositie van kwaliteitsspeler blijven handhaven.

Wij willen dan ook niet de grootste zijn, maar zijn wel het vijfde bedrijf in de Nederlandse beveiligingsmarkt. Dit daagt ons en onze mensen elke dag weer uit om innovatief en vernieuwend te zijn.

Vanwege deze ambities zijn wij per direct op zoek naar een ervaren en strategische Personeelsplanner.

 • Je rapporteert hiërarchisch aan de General Manager Security;
 • Je wordt functioneel aangestuurd door de Head of Planning en werkt nauw met hem samen;
 • Je werkt nauw samen met een tweetal collega planners;
 • Je staat veel in contact met medewerkers, teamleaders en de vier Managers Security.
 • Dit doe jij :

  De personeelsplanner is samen met zijn / haar collega’s en samenmet de locatieplanners verantwoordelijk voor het inplannen van onze ruim 200medewerkers bij onze circa 30 locaties.

  Je zorgt ervoor dat de roosters altijdoptimaal en volgens alle cao regels ingevuld zijn en bent daarmee ookverantwoordelijk voor het adequaat plannen bij ziekte en / of afwezigheid van demedewerker(s).

  Daarnaast voer je diverse administratieve werkzaamheden uitbinnen het planningssysteem waarmee wij werken. Binnen D&B werken wij metOrtec Workforce Scheduler (OWS).

  Je vindt het leuk om dagelijks in contact te staan met onzecollega’s op de werkvloer en vindt het daarnaast een uitdaging om een optimalepersonele bezetting te verzorgen bij onze klanten, maar je vindt het ook eensport om bezig te zijn met winstgevendheid, marges en analyses.

  Dit ben jij :

 • Jij hebt veel gevoel bij een five star dienstverlening in een zakelijke omgeving; jij verzorgt deze five star dienstverlening vooral naar jouw interne klanten, de Security medewerkers;
 • Jij hebt bij voorkeur minimaal twee jaar ervaring met het plannen van personeel binnen een organisatie en bent bekend met de cao particuliere beveiliging op het gebied van roostering;
 • Jij bent een dienstverlenend, open, eerlijk en nauwkeurig persoon;
 • Jij beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, bent een team player, hebt de gun-factor en houdt van resultaatgericht werken;
 • Jij bent analytisch en stressbestendig.
 • Maar.. dit ben jij ook :

 • Je hebt minimaal mbo werk- en -denkniveau;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Amstelveen (maximaal 40 km.);
 • Je werkt op flexibele tijden en krijgt in samenspraak met jouw collega planners de ruimte om je werk en privé goed op elkaar te laten aansluiten;
 • dit binnen het tijdvak 06 : 30 18 : 00u);
 • Je hebt er geen problemen mee om in roulatie buiten kantoortijden doordeweeks en in het weekend telefonisch beschikbaar te zijn voor piketdiensten (hiervoor ontvang je een toeslag).
 • Dit krijg jij van ons :

  Op nog geen 5 kilometer afstand van de Amsterdamse Zuid-as ligt ons moderne kantoor in Amstelveen. Naast werken op deze toplocatie bieden wij jou ook :

 • Marktconform salaris;
 • Contract o.b.v. 32 - 40 uur per week;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een FT dienstverband;
 • Wij bieden de mogelijkheid om thuis te werken en faciliteren jou hier ook in middels computerschermen, een docking station en een bureaustoel;
 • Onderdeel uitmaken van een leuk en inspirerend team.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier