Bedrijfsarts
Zorg van de Zaak
Den Haag
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Ben jij een bevlogen bedrijfsarts en wil jij samenwerken met in een sterk netwerk? Wij bieden jou de uitdaging om samen onze klanten het verschil te maken.

Je gaat werken in een dedicated team met korte lijnen en je werkt nauw samen met ons netwerk. Er zijn op alle regio’s mogelijkheden, o.

a. Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Als bedrijfsarts bij Zorg van de Zaak denk je vanuit inzetbaarheid en welke beperkingen je kan opheffen. Je activeert de (verzuimende) medewerker om zo snel mogelijk weer (deels) het werk te hervatten.

Je bent een deskundig en professioneel adviseur voor de klant. Op een proactieve manier adviseer je over oplossingen om gezondheidsschade in relatie tot werk te voorkomen.

Daarnaast pak jij je rol als organisatieadviseur op het gebied van preventie en het terugdringen en begeleiden van ziekteverzuim.

Jij zorgt voor concrete toevoegde waarde bij de klant en gaat voor een lange termijn relatie.

Wat breng je mee?

Je bent een bevlogen, enthousiaste professional met passie voor de bedrijfsgerelateerde zorg. Je hecht veel waarde aan kwaliteit en klantgerichtheid.

Je zoekt samenwerking en bent van nature een verbinder. Je bent een professionele gesprekspartner en maakt gemakkelijk contact binnen alle lagen van een organisatie.

Kennis en ervaringVanzelfsprekend beschik je over een afgeronde bedrijfsartsen opleiding. Je bent geregistreerd in het BIG-register en voldoet aan de herregistratie-eisen.

Je volgt nascholing om jouw deskundigheid op peil je houden. Daarnaast heb je een flexibele instelling en pas je je gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan.

Verder heb je een overtuigende visie op duurzame inzetbaarheid en ervaring in het doorvoeren van gedragsverandering en het creëren van gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer.

Je hebt een goed gevoel voor interne verhoudingen. Het vermogen om met uiteenlopende doelgroepen te communiceren is een vereiste.

Wat bieden wij?

Ons netwerk biedt jou als professional uitgebreide mogelijkheden om zaken op een kundige en multidisciplinaire wijze op te pakken.

Met een grote verscheidenheid aan bedrijfsonderdelen heeft Zorg van de Zaak Netwerk mogelijkheden om jouw competenties en vaardigheden op een uitdagende wijze in te zetten.

Natuurlijk word je ook verder gefaciliteerd in je ontwikkeling- en opleidingsbehoeftes. Als professional ga je werken voor de toonaangevende organisatie op het gebied van bedrijfszorg, medische zorg en leefstijl.

Je beweegt je in een ambitieuze omgeving die altijd volop in ontwikkeling is. Wij vinden het belangrijk, dat je kunt werken op de manier die jij prettig vindt en dat je past binnen de visie van Zorg van de Zaak en het team waarvan je deel uitmaakt.

De werksfeer bij Zorg van de Zaak laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en samen.Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.

a. goede pensioenregeling, uitstekende opleidingsmogelijkheden en een collectieve zorgverzekering.

Over ons

De dienstverlening van Zorg van de Zaak is erop gericht om mensen optimaal te laten functioneren in hun baan. Onze bedrijfsartsen bieden advies, inzicht en oplossingen over de mate van inzetbaarheid en de benodigde zorg die nodig is om gedeeltelijk of geheel te kunnen terugkeren in werk.

In dat kader bieden wij preventie, verzuimbegeleiding, re-integratie en medische keuringen. Omdat wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij.

Met dat gedachtegoed streven we ernaar mensen gezond en inzetbaar te houden en mensen zo optimaal mogelijk te laten functionerenZorg van de Zaak is de landelijke arbodienst die deel uitmaakt van het Zorg van de Zaak Netwerk.

Zorg van de Zaak Netwerk is een uniek netwerk dat bestaat uit diverse organisaties op het gebied van bedrijfs gezondheidszorg, leefstijlzorg en medische zorg.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag voor ons werken? Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag voor ons werken?

Sollicteer dan direct! Voor specifieke vragen bel Suzanne via 06 15 52 91 25 of mail naar suzanne.van.den.bel zorgvandezaak.nl

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier