Werken in de grafische branche?
Urgent Uitzendburo
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Urgent zorgt voor een constante stroom aan nieuwe vacatures; een breed aanbod aan verschillende werkplekken voor alle opleidingsniveaus door heel Nederland.

Gesitueerd in Utrecht is Urgent in het hart van het land goed bereikbaar voor een persoonlijk gesprek maar ook via deze site kan je meteen een goed overzicht krijgen van de vacatures die wij in de aanbieding hebben!

Werken in de grafische branche :

Één van de branches waar Urgent Uitzendburo zich op richt, is de grafische industrie .

Zoekt u oproepwerk? Tijdelijk werk of een vaste baan? Neem dan contact op met Urgent Uitzendburo.

Urgent Uitzendburo heeft meerdere opdrachtgevers in de grafische industrie, hierdoor hebben wij verschillende mogelijkheden beschikbaar bij diverse bedrijven.

Interesse? Wij selecteren voor u het bedrijf welke het beste bij u past. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Die aanpak bestaat uit meedenken, vooruit denken maar bovenal samenwerken.

Zodra je interesse toont in een vacature, of je inschrijft bij ons als werkzoekende, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Met de indrukken die wij tijdens dit gesprek van je opdoen kunnen wij je koppelen aan jouw ideale werkgever.

Zo ben jij verzekerd van een baan die bij je past en de werkgever weet dat hij de juiste persoon op de juiste plek krijgt.

Mogelijkheden in de grafische industrie via Urgent Uitzendburo :

Werken in een drukkerij op diverse afdelingen :

 • Logistiek
 • Denk bijvoorbeeld aan vacatures als : Afwerker, Snijder, (Assistent) Rotatiedrukker, (Assistent) Machinevoerder Sealstraat, (Assistent) Machinevoerder Garenloosbindstraat, Offsetdrukker (plano), Machinevoerder, Printoperator.

 • Urgent Uitzendburo heeft ook regelmatig mogelijkheden als Expeditiemedewerker in de grafische branche.
 • Sollicitatieprocedure

  Stuur dan uw CV + motivatie naar en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende nummer : 030-2316344.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier