Leerkracht
Maandag
Middelburg, Netherlands
1 dag geleden

Over de functie

Als leerkracht heb jij de kracht om leerlingen iets aan te leren. Jij zet net dat stapje extra om de leerlingen zich te laten ontwikkelen! Klinkt dat bekend?

Lees dan snel wat ik jou te bieden heb!

Leerkrachten zijn onmisbaar en daarom ben ik op zoek naar jou als aanvulling van ons leerkrachtenteam! Bij Maandag® Middelburg werken wij met scholen binnen Zeeland en West-Brabant.

Scholen vragen ons voor vervangingsklussen, zoals bij een zwangerschapsverlof, maar ook voor structurele gaten in het rooster.

Op deze manier hoeft een klas nooit een leerkracht te missen!

Als leerkracht voor Maandag® krijg je de kans om op verschillende scholen aan de slag te gaan. Dit kan binnen het regulier onderwijs zijn, maar ook binnen het speciaal onderwijs.

Wij kijken hierin naar de wensen van de leerkracht. Door nieuwe uitdagingen aan te grijpen, kun jij je als leerkracht verder ontwikkelen en ontdekken welke doelgroep echt bij jou past! Weet je dit al?

Dan kunnen we ook gericht naar een opdracht voor je zoeken! We bieden de mogelijkheid om op basis van een dienstverband een kijkje te nemen op verschillende scholen voor een korte of een lange termijn!

Deze manier van werken vraagt veel flexibiliteit van de leerkracht! Zo kan het zijn dat er al meerdere vervangers in een klas hebben gestaan of dat je nog maar een week weet op welke school je terecht komt.

Het is dan ook belangrijk dat je als leerkracht stevig in je schoenen staat!

Jouw belangrijkste kenmerken zijn jouw passie en je kracht om te motiveren en te inspireren! Grote en kleine successen weet jij te vieren met de leerlingen, waardoor de leerlingen door jouw lessen een groot zelfvertrouwen krijgen en zich steeds verder ontwikkelen.

Binnen een korte tijd weet jij een band te krijgen met je leerlingen en zie je de ontwikkeling op gang komen!

Zie jij het zitten om klassen in nood te helpen binnen het regulier en / of het speciaal onderwijs? Ben jij de leerkracht met de superkracht om leerlingen te laten ontwikkelen?

Uren in overleg Salaris conform CAO Primair Onderwijs Locatie nader te bepalen

Functie eisen

 • Pabo opleiding afgerond, Master Educational Needs is een pré
 • Bereid om binnen verschillende typen onderwijs te werken
 • 0,4 tot 1,0 fte beschikbaar
 • Zowel didactisch- als pedagogisch sterk
 • Je staat stevig in je schoenen
 • Bereid om initiatief te tonen binnen de school
 • Wil jij jouw krachten inzetten voor onze scholen? Dan kom ik graag in contact met jou! Stuur je CV naar eline.steendijk maandag.

  nl of bel naar 06 82 12 51 48, dan kijken we snel samen naar de mogelijkheden!

  Over het bedrijf

  Als leerkracht basisonderwijs in dienst van Maandag® krijg je de mogelijkheid om op verschillende scholen een kijkje te nemen.

  Hierin kijken wij naar jouw wensen en zoeken een opdracht die echt bij je past! Uiteraard krijg je hiervoor een salaris passend bij het CAO Primair Onderwijs in combinatie met reiskostenvergoeding, vakantiedagen en vakantiegeld!

  We bieden de mogelijkheid om vanuit een dienstverband te werken! Hierdoor heb je de zekerheid van een vast salaris en de flexibiliteit van het werken op verschillende scholen.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier