Operator afvul
Luba
Sassenheim, Zuid-Holland, NL
4 dagen geleden
source : Jobbird

Als operator op de afvulafdeling ben jij verantwoordelijk voor verschillende lijnen op de afvulafdeling. Deze afdeling heeft verschillende productielijnen, zowel kort als lang en variëren in complexiteit.

Op deze afdeling worden de geproduceerde producten in de verpakkingen gevuld en afgesloten. Door het grote assortiment van producten zijn er veel verschillende soorten verpakkingen en etiketten op deze afdeling.

Als operator ben je verantwoordelijk voor onder andere het controleren van de aangevoerde producten op kwaliteit. Daarnaast bedien je de machines volgens de gestelde richtlijnen en zorg je dat de juiste etiket-en productenwissel adequaat en efficiënt gebeurt.

Hiervoor is het belangrijk dat je overzicht houdt op de verschillende lijnen en zorgt dat de planning gerealiseerd wordt.

Tijdens het proces zorg jij dat alle kwaliteitscontroles uitgevoerd worden. Samen met collega's ga je werken in 2-ploegendienst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier