Commercieel Medewerker Binnendienst
Vodafone Limited
Eindhoven, NL
6 dagen geleden

Adviseren en ondersteunen van onze salespartners in het B2B-segment.

Dit doe je voor onze klant

We zien natuurlijk het liefst dat iedereen onze diensten afneemt. Tv kijken, internetten, vast en / of mobiel bellen : VodafoneZiggo heeft het allemaal in huis.

Ook voor zakelijke klanten. Binnen dit segment lever jij Commercieel Medewerker Binnendienst B2B de broodnodige ondersteuning en onmisbare adviezen in het salesproces.

Onze business partners de verkopende partijen verkopen onze producten en diensten. Jij zorgt voor een feilloze opvolging van het proces en denkt voordat een deal gemaakt is, inhoudelijk mee over het best mogelijke aanbod.

En dat is iedere keer weer anders.

Zó doe je dit

 • opstellen van offertes en contractdocumenten
 • adviseren aan interne en externe verkopers over prijzen en diensten
 • fungeren als eerstelijnscontactpersoon bij vragen vanuit de business of daarbuiten
 • verzorgen van de administratie : je legt de commerciële activiteiten vast en boekt orders in
 • bewaken van de voortgang van processen en signaleren wanneer er iets afwijkt
 • Jij versterkt

  Binnen de Sales Operations Unit bied je samen met veertien collega’s en jeondersteuning voor een efficiënt salesproces in het B2B-

  segment. Dat doe je in het team Sales Assistance Group Indirect. Jouw toekomstige collega’s werken vanuit Utrecht en / of Eindhoven en ondersteunen de verkopende partijen, waaronder onze businesspartners en directe salescollega’s.

  Je krijgt Commercieel Medewerker Binnendienst B2B veel vrijheid in de baan, maar dit betekent ook dat het hard werken is.

  Neem je verantwoordelijkheid en pak je kans. Want doorgroeien vanuit deze functie is zeker mogelijk, dat hebben andere collega’s al bewezen. En daar zijn we trots op.

  Jouw uitvalsbasis is Utrecht of Eindhoven.

  VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland.

  Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet.

  Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

  Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen.

  Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

  Jij hebt hét

  De natuurlijke drive om je kennis te delen met anderen. Dat is essentieel binnen dit team, aangezien er steeds weer nieuwe ontwikkelingen zijn.

  Je moet ervan houden zelfstandig zaken uit te zoeken. Pionieren dus, en zelf met de oplossing op de vraag komen. Daarnaast durf je nee’ te zeggen, als je concludeert dat iets écht niet haalbaar is.

  Je doorziet snel welke gevolgen het kan hebben voor de organisatie, dus let jij daar éxtra scherp op. Dat zit in je. Daarnaast heb je voor deze vacature Commercieel Medewerker Binnendienst B2B bij VodafoneZiggo :

 • hbo-werk- en -denkniveau
 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke salesfunctie, zoals Technisch Medewerker Binnendienst, Verkoop Binnendienst, Administratief Medewerker Binnendienst of Sales Support Medewerker
 • ervaring binnen de telecombranche : die is broodnodig om te snappen wat onze producten en diensten betekenen voor klanten
 • uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) gunstige regelingen
 • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten
 • een mobiel en laptop van de zaak
 • Jij doet het

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier