Receptionist Ballast Nedam
Embrace
Nieuwegein, Nederland
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Als receptionist bij Ballast Nedam, een groot bouw- en ontwikkelbedrijf, maak jij het verschil in dat ene contactmoment met de gast.

Je geeft de bezoekers een warm ontvangst, informeert hen en zorgt voor een veilig gevoel. Het is een leuke werklocatie, omdat je met allerlei culturen te maken krijgt en je deels in een informele sfeer werkt.

Verder bedien je de telefooncentrale, doe je de postafhandeling en heb je administratieve taken, zoals het aanmelden van bezoekers.

We hebben hier 2 vacatures :

 • Op woensdag van 07 : 00 tot 17 : 30 uur. De werkdagen en werktijden kunnen op den duur uitgebreid worden met de maandag, donderdag en vrijdag en dan liggen de werktijden tussen 07 : 00 en 17 : 30 uur.
 • Op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 07 : 00 en 17 : 30 uur voor 24 uur per week. Deze functie kan uitgebreid worden naar 30 uur per week en dan werk je ook op dinsdag tussen 07 : 00 en 17 : 30 uur.
 • Werken als receptionist

  Als receptioniste of receptionist herken je de medewerkster die binnenkomt om aan haar werkdag te beginnen. Gehaast, want er wacht haar een belangrijke meeting.

  Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte, heldere aanwijzing naar de vergaderzaal waar haar meeting plaatsvindt.

  Jij hebt overal voor gezorgd : Alle benodigdheden voor haar presentatie staan klaar en de koffie is geregeld. Dankzij jouw handelen start de medewerkster vol vertrouwen met haar meeting.

  Wat je krijgt

  Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je kunt als receptionist een warm welkom verwachten in combinatie met een workshop hospitality.

  Daarna bieden we je ook diverse online trainingen en opleidingen. Daarnaast biedt Embrace jou :

 • Bruto uurloon tussen de € 10,62 en € 11,63.
 • Contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,17 per kilometer (vanaf 9 km).
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Wie je bent

  Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie zorg je dat bezoekers een goede indruk krijgen van jou en het bedrijf waar ze binnenstappen.

  Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich welkom voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft.

  Misschien heb je al ervaring als receptioniste, front office medewerker in een hotel, of als stewardess. Dat kan zeker helpen.

  Maar jouw passie voor hospitality, dàt is waar het echt om draait. Als receptioniste bij Embrace :

 • Ben je 10,5 uur of 24 uur per week beschikbaar.
 • Ben je energiek en ondernemend. Net dat stapje extra lopen is voor jou vanzelfsprekend.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en goed Engels : Goodmorning sir, how can I help you?
 • Bezit je een rijbewijs en een auto vanwege de vroege diensttijd.
 • Woon je binnen 30 kilometer van Nieuwegein.
 • Solliciteer snel via de sollicitatiebutton. Stuur gerust een selfie mee!

  Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Na een positief gesprek nodigen we je uit voor een online gesprek met jouw toekomstig leidinggevende.

  Daarna heten we je graag welkom bij Embrace!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier