Vier het Leven Kortenberg zoekt vrijwilligers
Give a Day
NL
3 dagen geleden
source : Give a Day

Your volunteer experience

Als vrijwilliger kun jij gratis mee : wij betalen jouw ticket en drankjes. Wij regelen ook alle praktische zaken, zoals reservering van de tickets en indeling van de gasten en vrijwilligers.

Per uitstap krijg je van ons een draaiboek met alle nodige info over deelnemers, bereikbaarheid, toegankelijkheid.. Wij zorgen voor een goede omkadering, met interactieve vormingsdagen voor onze vrijwilligers

Content volunteer vacancy

Vier het leven' organiseert theater-, film-, musea- en concertbezoeken voor ouderen (75+) die niet meer alleen kunnen, willen of durven gaan.

Zij worden van deur tot deur begeleid door een gastvrouw / -heer om zo samen te genieten van cultuur. Wij zoeken flexibel inzetbare vrijwilligers (gem.

1x / maand) met een hart voor ouderen én voor cultuur, woonachtig in Kortenberg en met een 5-deurs auto.

Engagement

 • Enthusiastic
 • Flexible
 • Drivers license
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier