Bedrijfsleider/Filiaal Manager
Blokker
Nieuw Vennep
1 dag geleden

Je hebt hart voor de zaak, jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je stuurt met veel plezier jouw team aan. Wanneer iets niet loopt zoals verwacht, kom jij in een handomdraai met een praktische oplossing en het uitvoeren van commerciele projecten is jou op het lijf geschreven.

Jij doet er alles aan om jouw winkel succesvol te maken en klanten met een goed product naar huis te laten gaan. Handen uit de mouwen, dat is jouw credo.

Daarom ben jij Blokkers ideale bedrijfsleider!

Als bedrijfsleider bij Blokker ben je verantwoordelijk voor het succes van jouw winkel. Een uitdagende, taak waar jouw veelzijdigheid goed tot zijn recht komt.

Waar je je zoal mee bezighoudt?

 • Zonder plan geen goede uitvoer. Dat weet jij als geen ander. In overleg met de Operationeel Manager stel jij een strak plan op voor jouw winkel en voert dit samen met je team uit.
 • Jij weet dat leiderschap bestaat uit sterke coaching en krachtige samenwerking. Je zorgt dan ook voor een professioneel, klantgericht team met een sterke teamgeest.
 • De klant is koning bij Blokker. Jij biedt elke klant een geweldige winkelervaring. Het assortiment kent voor jou geen geheimen en de winkel ziet er altijd tiptop uit.
 • Komt een collega er even niet uit of is een klant niet helemaal tevreden? Dan ben jij de super(wo)man die hulp en ondersteuning biedt.
 • Geen vraag te gek, geen probleem te moeilijk.

 • Blokker is al 125 jaar een sterk merk. Jij maakt waar, waar Blokker voor staat : een verrassend slimme huishoudwinkel voor het hele gezin, waar je kunt rekenen op service en kennis van zaken.
 • Blokker biedt jou ...

  Bij Blokker kun je rekenen op een professionele, gezellige organisatie met een aanpakken-mentaliteit en leuke collega’s.

  Je krijgt een marktconform salaris, personeelskorting, collectieve verzekeringen en een goed pensioen. Daarnaast investeert Blokker in jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Je start je carrière dan ook met een speciaal opleidingsprogramma voor (nieuwe) Blokker-bedrijfsleiders. Hierin word je opgeleid door ervaren collega-bedrijfsleiders, doe je ervaring op in verschillende filialen en kun je inspirerende Masterclasses volgen.

  Zo helpt Blokker jou het onderste uit de kan te halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier