Servicemedewerker
Randstad
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Ga jij graag naar een gaaf concert of een groots evenement? Ben jij vaak te vinden op een feestje of festival? Lijkt het jou leuk om dit mee te maken terwijl je aan het werk bent?

Als servicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt en dus het visitekaartje van het concert, feestje of festival waar jij dan werkt.

Ben jij vriendelijk, sta je fysiek en mentaal sterk in je schoenen en lijkt het jou leuk om er voor te zorgen dat ieder evenement weer een fantastische beleving voor de bezoeker is? Dan zoeken wij jou!

Wil jij :

 • ongeveer 8-15 uur werken per week.
 • niet alleen werkzaam zijn tijdens evenementen, maar de mogelijkheid hebben om te werken tijdens voetbalwedstrijden in het stadion in Eindhoven.
 • werken in een groot en gezellig team.
 • een door ons betaalde korte training tot Event Security Officer(ESO)volgen.
 • beginnen met een salaris van €9,44, maar na het afronden van de ESO €11,40 verdienen.
 • Ben jij :

 • representatief
 • niet bang om op mensen af te stappen.
 • betrouwbaar.
 • Jouw werkdag als servicemedewerker :

  Je begint je werkdag als servicemedewerker samen met jouw collega’s voor dat het evenement begint, de coördinator vertelt wie waar gaat staan en neemt de dag met je door.

  Tijdens je werk ben jij het aanspreekpunt voor bezoekers, je houdt je bezig met crowd control en kunt worden ingezet bij de toegangscontrole.

  Om je werk goed te kunnen uitvoeren ken je de huisregels en kun je deze ook toepassen. Je kunt aan de slag bij voetbalwedstrijden, concerten en andere evenementen in het stadion in Eindhoven, maar het is ook mogelijk om bij andere evenementen in Nederland te werken.

  Voordat je als servicemedewerker aan de slag kunt, wordt er door de politie een screening uitgevoerd. Ben jij in aanraking geweest met politie of justitie?

  Dan bestaat de kans dat je geen toestemming krijgt om te werken.

  Lijkt de functie van servicemedewerker jou wat? Wat moet je dan doen?

  Reageer door via onderstaande button te solliciteren, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je wordt dan uitgenodigd voor een Meet & Greet, hier krijg je verdere uitleg over de inhoud van de vacature en hoe het werkt met inplannen van je diensten.

  Daarnaast ontmoet jij jouw eventuele nieuwe collega’s.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier