Leerling verketeling - Wolvega
DIT Personeel
Wolvega, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wil jij jezelf ontwikkelen in de installatietechniek? Bij één van onze partners krijg jij de mogelijkheid om de fijne kneepjes van het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot volwaardig cv-monteur.

Jij gaat assisteren bij het onderhouden, repareren, vervangen en installeren van verwarmingsketels. Lijkt dit jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen?

Bekijk dan snel ons aanbod!

Functie-eisen : Functie-eisen

Functie-eisen

 • Minimaal gestarte of afgeronde MBO-opleiding richting techniek;
 • Affiniteit met installatietechniek en bereid om je te ontwikkelen;
 • In bezit van rijbewijs B en VCA diploma is een pré.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche.

  Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen.

  De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid.

  DIT Personeel staat garant voor vakmanschap! Wij hebben jou het volgende te bieden : o Salaris conform Bouw Cao o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdago Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld)o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM's (op onze kosten)o Toegang tot vakopleidingen en cursussen waar jij verder mee komto Bij goed functioneren uitzicht op een vast contracto Transparant en informeel met een vast contactpersoon

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier