Onderhoudsmonteur machines / installaties
Connect
Deventer, NL
9 uur geleden
source : Joof.nl

Als hulpmonteur wordje opgeleid tot zelfstandig servicemonteur cv installaties. Aan dehand van een ervaren monteur ga je langs bij particulieren thuis enleer je hoe je service en onderhoud aan cv ketels kanuitvoeren.

Wil jij graag aande hand van een ervaren monteur de kneepjes van het vakinstallatietechniek leren? Dan nodigen wij jou van harte uit omdeze vacature tebekijken!

Je word volledigopgeleid tot een volwaardig zelfstandig servicemonteur. Daarbijword je zowel theoretisch doormiddel van cursussen als in depraktijk geholpen door een ervaren servicemonteur.

Salarisindicatieis €1800-€2000 bpm. Ook helemaal klaar voor een nieuwe stap in detechniek, reageer dan zo spoedigmogelijk!

Profiel

Heb jijaffiniteit met techniek? Vind je het leuk om bijvoorbeeld thuislekker te klussen en heb je altijd al in de techniek willen werkenof ben je net afgestudeerd en heb je nog niet de baan gevonden waarje eigenlijk naar op zoek bent?

Dan is dit een ideale vacature voorje. Het is met name belangrijk dat je goed kan samenwerken en datje een echte aanpakker en doorzetter bent.

Indien je al een kleinbeetje ervaring in de techniek hebt is dat zeker een pré, maar nietnoodzakelijk!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier