Buitendienst medewerker
Wajong Talenten
Harderwijk, Nederland
2 dagen geleden

Functieomschrijving :

Als medewerker buitenschoonmaak sta je in de ochtend al vroeg klaar om te zorgen dat het terrein rondom het restaurant netjes is.

Je zorgt dat ook de parkeerplaats netjes is en de prullenbakken geleegd. Daarnaast verricht je wat tuinonderhoud. Naast de normale opruimwerkzaamheden moet ook af en toe het terras schoongespoten worden.

Naast het takenpakket zal je af en toe gevraagd worden om mee te helpen met andere schoonmaakwerkzaamheden in en rond het pand.

Alleen reageren als je over een Wajong-uitkering en / of indicatie banenafspraak beschikt

Functie-eisen :

 • Je hebt geen problemen met vroeg opstaan
 • Je houdt van afwisselend werk
 • Je werkt secuur en netjes
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je bent woonachtig in of nabij Harderwijk
 • Arbeidsvoorwaarden :

  We starten met een proefplaatsing van twee maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

  Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar onder vermelding van het vacaturenummer 13420289.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier