Chef TD Binnendienst
Helder Recruitment
Veghel, NL
2 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever in Veghel zijn wij per direct op zoek naar een Chef Werkplaats automotive. U treedt direct in dienst bij de opdrachtgever!

De opdrachtgever is toonaangevend in verkoop / verhuur en lease met specialisme in heffen, intern transport materieel en hoogwerk-

materieel, voor talloze toepassingen biedt zij maatwerk-oplossingen.

Functieprofiel : Chef TD Binnendienst - Veghel

Als chef werkplaats / TD op de binnendienst bent u verantwoordelijk voor dagelijkse leiding over de monteurs, deze verzorgen het preventief en correctief onderhoud verrichten aan de machines.

Tot uw takenpakket behoren o.a. :

De dagelijkse planning werkzaamheden van de binnendienst monteurs en bespreking van de voortgangswerkzaamheden. U voert teambesprekingen en houdt het toezicht op de kwaliteits & VGA aspecten.

U zorgt voor het beheer van de gereedschappen en (grijp)voorraden uit het magazijn. Naast het reguliere onderhoud en oplossen van storingen verzorgt de afhandeling van schades aan machines.

Kortom een veelzijdige positie binnen een financieel gezonde organisatie met professionele collega's.

Functie-eisen : Chef TD Binnendienst - Veghel

 • Een afgeronde opleiding op MBO / MTS (werktuigbouw / autotechniek)
 • MBO werk- en denkniveau, door opleiding en / of ervaring
 • Ervaring met leidinggeven
 • Een aantal jaar werkervaring een soortgelijke positie
 • Ervaring met Microsoft Office en administratieve afhandelingen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Rijbewijs B (E)
 • Als persoon bezit u de volgende competenties :

  U kunt goed het overzicht bewaren en hierdoor planmatig, kwaliteits & klantgerichtheid werken. U bent flexibel en stressbestendig.

  U heeft aantoonbare leidinggevende capaciteiten, bezit goede communicatieve eigenschappen en sociale eigenschappen en in staat zijn om medewerkers in het verbeteren van hun functioneren.

  Arbeidsvoorwaarden : Chef TD Binnendienst - Veghel

  Uiteraard krijg je een uitstekend salaris, 30! Vakantiedagen!, een goed pensioen, koffie-geld en 8.6% vakantiegeld en een zeer aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Hiernaast een professionele, collegiale werksfeer en opleidingsmogelijkheden. Tevens kan je doorgroeien bij de uitstekende werkgever.

  U treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier