Meeting & Events specialist
Theaterhotel Almelo
Almelo, OV, NL
1 dag geleden

De functie

Als Meeting & Events Specialist ben je verantwoordelijk voor het realiseren van Events & Meetings binnen Theaterhotel Almelo.

Bij Meeting & Events kun je denken aan vergaderingen, congressen, theater, bruiloften, galadiners en tal van andere events, zowel groot als klein.

De wensen van de gast weet je goed boven tafel te krijgen. Met creativiteit en gebruik van alle mogelijkheden zet je de wensen om in een onvergetelijke belevenis.

Vanaf de eerste afspraak en bijbehorende onderhandelingen tot aan de daadwerkelijke uitvoering draag je zorg voor een gestructureerd proces waardoor je samen met alle collega’s de verwachtingen van de gast weet te overtreffen.

Maar ook voor de vaste gasten die met regelmaat boekingen doen weet je snel en accuraat te voorzien van de juiste informatie.

Je zorgt dat dit allemaal snel en goed verwerkt wordt in het reserveringssysteem en overdragen gewordt aan het F&B team.

Waar we naar op zoek zijn

Wij zoeken iemand met de gunfactor , maar ook iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Intern zorg jij er voor dat alles op rolletjes loopt.

Jij kan gestructureerd werken, maar durft ook zeker buiten de lijntjes te denken. Je hebt een sterk commercieel gevoel maar houdt de gastvrijheid van het Theaterhotel altijd op nummer 1.

Zelf af en toe aanwezig zijn om je unieke events werkelijkheid te zien worden is voor jou de spreekwoordelijke kers op de appelmoes .

Je kunt goed zelfstandig werken maar bent met je aanstekelijke enthousiasme en gedrevenheid ook een echte teamspeler die er altijd op uit is om overal het beste uit te halen.

Profiel

 • HBO werk- en denkniveau; Hotelschool of relevante hospitality opleiding;
 • Zeer goede kennis van reserveringsprogramma’s. Kennis van IDPMS of soortgelijk PMS is een pré;
 • Je bent bereid om wanneer het nodig is, in de avonduren te werken om je event een succes te maken.

 • Je bent woonachtig in Twente;
 • Beschikbaar voor minimaal 30 uren per week.

  Wij bieden jou

  Een dynamische werkplek binnen het hotelwezen. Wij bieden jou de uitdaging om bij te dragen aan onze ambitie als Theaterhotel om ons verder te ontwikkelen op gebied van Events.

  Het betreft een parttime functie, werktijden zijn wisselend, de kantoorbezetting is op maandag t / m zaterdag vanaf 0800 tot 2000.

  Bij onze organisatie is de Horeca CAO van toepassing. Salaris en inschaling op basis van kennis en ervaring. Er zijn verschillende mogelijkheden voor interne trainingen en opleidingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier