Adjunct Analist
Eurofins
Wageningen, NL
16 uur geleden

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies.

Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van in 2020.

Naast zeer sterke autonome groei met velen eigen start-ups heeft Eurofins in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan.

Eurofins Agro Nederland is informatieleverancier en kennispartner voor de akker- en tuinbouw, melkveehouderij en glastuinbouwsector.

Met een compleet pakket van monstername, innovatieve analyses en heldere adviezen geven wij ondernemers in de agrarische sector handvatten voor productiezekerheid en rendementsverbetering.

Op jaarbasis worden ruim monsters geanalyseerd. Eurofins Agro Nederland heeft een vestiging in Wageningen een biedt werk aan ongeveer 300 medewerkers.

De afdeling

Het laboratorium is verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses op agrarische producten volgens voorschrift / specificaties, het verwerken en beoordelen van analyseresultaten en het bewaken en borgen van de kwaliteit van de analyses.

Tevens worden validaties uitgevoerd ter verbetering of vernieuwing van methoden, volgens Eurofins Agro protocol.

De functie :

Als Adjunct Analist verricht je onder ISO (17025) de volgende werkzaamheden :

 • met geavanceerde lab apparatuur verrichten van standaardanalyses volgens voorschriften;
 • interpreteren van uitkomsten;
 • vaststellen van meetwaarden en het maken van de bijbehorende berekeningen;
 • toetsen van resultaten aan specificaties en de uitkomsten verwerken in LIMS;
 • verrichten van gebruikersonderhoud aan apparatuur;
 • bij storingen aan apparatuur overleggen met interne deskundige; (processpecialist, IT en / of Teamleider ) dan wel met de leverancier;
 • kwaliteitsbewaking door het signaleren van afwijkingen en het verhelpen van 1e lijns verstoringen;
 • leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van methoden en technieken.
 • Het profiel

  Voor de functie vragen wij :

 • een diploma MLO (richting Chemisch-Fysisch) of een vergelijkbaar denk-werkniveau;
 • ruime werkervaring met verschillende analysetechnieken zoals ICP, DA, CF, ph en EC;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden vanwege het werken in teamverband;
 • de werkzaamheden worden in de middag en avond verricht uur)
 • Aanvullende informatie

  Geïnteresseerd?

  Ben je enthousiast geworden en zie jij jou zelf in deze rol? Reageer dan via het sollicitatieformulier bij de vacature of per post naar Eurofins Agro afdeling HRM, Postbus 170, 6700 AD te Wageningen.

  Voor vragen en / of meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Coen Cornelisse, Teamleider Laboratorium Meetkamer, telefoonnummer : 06-25339156.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier