Verkoopadviseur Hyundai (M/V) Zwolle (Auto Palace - Zwolle)
AUTO PALACE Groep
Zwolle, NL
4 dagen geleden

Functie-inhoud :

Vanuit onze multimerk vestiging in Zwolle werk je hoofdzakelijk met het merk Hyundai. Desgewenst ondersteun je de sales van Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Mitsubishi of het occasion center.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verkopen van zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Je inventariseert en signaleert koopmotieven en zet deze om in een koopovereenkomst.

Je bent een moderne verkoper die gewend is om telefonisch te acquireren en internet / e-mail leads op te volgen. Eveneens adviseer en offreer je op het gebied van leasing en financiering.

Je zorgt ervoor dat klanten vriendelijk ontvangen worden en ga je samen met je collega’s aan de slag om van Auto Palace Zwolle een nog grotere succes te maken.

Functie-eisen :

Je hebt minimaal een MBO-opleiding en beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent zeer commercieel. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring bij een dealerbedrijf en ben je zeer bedreven in het opvolgen van online’ klanten.

Ook ben je woonachtig in- en hebt affiniteit met de regio Zwolle. Tot slot ben je professioneel, klantgericht, enthousiast en een echte autoliefhebber.

Overige informatie :

 • Wij bieden voor deze functie uitstekende salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de cao motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf;
 • De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor 12 maanden met de mogelijkheid van verlenging;
 • Je hebt beschikking over een auto van de zaak;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier