GZ-psycholoog Kind en Jeugd - Regio Alkmaar at Mentaal Beter
Mentaal Beter
Alkmaar, Noord-Holland
2 dagen geleden

Vacature informatie

Voor een nieuw op te starten team voor Kind en Jeugd in regio Alkmaar, zijn wij op zoek naar een ervaren, passievolle GZ-psycholoog voor uur.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je behandelaar van kinderen, jeugdigen, hun ouders en jongvolwassenen. De hulpvragen variëren qua inhoud en zwaarte.

Je bent van kennismaking tot afronding van de behandeling betrokken bij het cliëntsysteem en doorloopt alle fasen van het traject met de cliënten.

De behandelingen worden over het algemeen kortdurend en individueel aangeboden en ondersteund door eHealth. Tijdens de behandelingen staat de hulpvraag van de cliënt centraal waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van evidence-based behandelmethodieken.

Ook het uitvoeren van diagnostiek zal mogelijk tot je takenpakket horen. Daarnaast vervul je de rol van regiebehandelaar en ben je verantwoordelijk voor het geven van werkbegeleiding aan enkele basispsychologen waar casuïstiek en persoonlijke ontwikkeling worden besproken.

Wat bieden wij jou?

 • Een prettige werkplek waar we met elkaar omgaan op basis van vertrouwen en samenwerking, waar ruimte is voor creativiteit en ideeën binnen een bedrijf dat volop in groei is.
 • conform cao ggz en in eerste instantie een jaarcontract met de intentie te verlengen voor onbeperkte tijd. Je wordt ingeschaald in schaal met een bijbehorende salarisrange van €8,- tot €3,- bruto op basis van een -urige werkweek.
 • Afhankelijk van ervaring wordt bepaald in welke trede je terecht komt.

 • Naast het salaris zijn er leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, fietsplan, verlofdagen, teamuitjes en een jaarlijks Mentaal Beter dag met diverse sprekers / workshops
 • Binnen Mental Care Group wordt ruim aandacht besteed aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling, onder meer door middel van werkbegeleiding / supervisie en deskundigheidsbevordering / intervisie.
 • Daarnaast wordt een ruim aanbod van opleidingen en ontwikkeltrajecten aangeboden. Sommige zullen in-company aangeboden worden, zoals EMDR en schematherapie.

  Je krijgt een opleidingsbudget à €1.,- euro per jaar (o.b.v. een tot -urige werkweek) voor het volgen van opleidingen.

  Vereisten

  Binnen Mentaal Beter streven we naar een harmonieuze samenwerking tussen verschillende individuen, disciplines en expertises.

  Hierin vinden we in elk geval de volgende punten belangrijk :

 • Je bent ingeschreven in het BIG register en hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog.
 • Je hebt de basisaantekening diagnostiek (NIP / NVO).
 • Je hebt een mooi pakket aan cursussen gevolgd, zoals de basiscursus CGT, EMDR, ACT en schematherapie.
 • Je hebt uitgebreide aantoonbare ervaring als regiebehandelaar in het geven van werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen.
 • Je hebt ervaring in het werken met kinderen, jeugdigen, hun ouders en / of jongvolwassenen.
 • Over Mentaal Beter

  Mentaal beter worden en blijven dat is waar wij voor staan!

  Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van psychische problemen die hun dagelijks leven belemmeren. Het versterken van de veerkracht, door samen uit te zoeken wat er aan de hand is, door klachten te helpen verminderen en weerbaarheid van mensen te helpen versterken zodat zij de uitdagingen van het leven beter aankunnen.

  Mentale vitaliteit is immers van uiterst groot belang voor het leiden van een gelukkig leven.

  Wij zijn een curatieve geestelijke gezondheidszorg (ggz) aanbieder met een landelijk netwerk bestaande uit (GZ-) psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters.

  Met ruim 0 medewerkers verspreid over locaties door heel Nederland, werken we volgens onze vier kernwaarden : persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

  Daarnaast zijn wij continu op zoek naar effectievere en innovatieve behandelmogelijkheden.

  Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor behandelingen in de generalistische basis ggz (gb-ggz) en specialistische ggz (s-ggz).

  Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van lichte tot matige klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma, ADHD, autisme en somatisch-symptoomstoornissen.

  Het verminderen van klachten is echter niet het enige waaraan wij werken : bij elke behandeling zorgen we ervoor dat mensen groeien in hun zelfredzaamheid en weer de regie over hun eigen leven kunnen oppakken, ongeacht hun leeftijd.

  Wij werken in kleine teams, volgens de Holacracy-methode. Dit is een besturingsmodel waarbij de verantwoordelijkheden worden verdeeld over alle medewerkers binnen het team.

  Door effectieve overleggen is er veel ruimte voor eigen initiatief en worden spanningen en problemen snel en doelgericht aangepakt om ontwikkeling mogelijk te maken.

  Op deze manier werken we op een laagdrempelige en persoonlijke manier wat leidt tot een hoge mate van betrokkenheid, toegankelijkheid en openheid binnen het team.

  Via de volgende link lees je meer over deze methode : .

  Ben je enthousiast geworden?

  Er wordt geen einddatum gehanteerd. Zolang de vacature online staat, is deze nog actueel.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen.

  Deel deze vacature :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier