Zoek je een leuke servicegerichte bijbaan? Lees dan verder!
Randstad
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor op de zaterdag of ben je op zoek naar een parttime baan voor naast je studie bijvoorbeeld?

Ben je servicegericht en vind je het leuk om in een gezellig team te werken door heel Nederland? Lees dan verder en zorg dat je vrienden ook gaan solliciteren voor deze vacature.

Hoe mooi zou het zijn om werk en gezellig op pad zijn door Nederland te kunnen combineren?

Jij als persoon

Jij maakt makkelijk met iedereen een praatje. Jij kan mensen enthousiasmeren door je kleurrijke verhalen. Als jij hier werkt geloof jij erin dat verkoop en service eigenlijk hetzelfde zijn.

Onze opleidingscoaches nemen je vanaf dag 1 mee in de praktijk achter deze filosofie. Je leert mensen goed te observeren, gedrag te herkennen en de juiste vragen te stellen zodat je ze zo goed mogelijk kunt helpen.

Na afronding van de Academy ben je gecertificeerd en beschik je over alle vaardigheden voor excellente klantenservice.

Kortom, jij hebt een leuke uitdagende bijbaan bij een bedrijf waar een uitstekende werksfeer voorop staat en waarbij je zelf grote verantwoordelijkheden krijgt.

Je kan door middel van je inzet je eigen doorgroeimogelijkheden gaan creëren.

Je gaat wekelijks met een grote en gezellige groep collega’s op pad door het hele land. Het gaat om werkzaamheden op het gebied van sales- en service.

De reiskosten en de reistijd worden vergoed. Ben je 21 jaar of ouder dan bedraagt het salaris €11,00 per uur. Na het behalen van de opleiding in de eerste paar maanden zal je salaris weer verhoogd worden met €0,50 per uur! Ben je jonger dan 21?

Bel dan even om te vragen waar het salaris dan op uitkomt.

 • Rijbewijs echt een vereiste!
 • Vertrek-en aankomst kantoor Zwolle op zaterdagen is gemiddeld tussen 07 : 00 en 08 : 30, en 18 : 00 en 19 : 00u (incidenteel vroeger en / of later)
 • Zaterdag ben je de gehele dag beschikbaar, andere dagen zeer zeker bespreekbaar
 • Je kunt binnen maximaal 40 minuten vanuit je huis in Zwolle zijn.
 • Kandidaten die tijdens vakantie fulltime kunnen werken en na de vakantie parttime (dus minstens op zaterdag), zijn ook van harte welkom!
 • Heb je interesse? Solliciteer dan via onderstaande button!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier