Preventie Assistente
Mondzorg Groep BV
Oosterhesselen, Nederland
6 dagen geleden
source : Jobsonline

PREVENTIE ASSISTENTE GEZOCHT!Wil je aan de slag in een leuk team en ben jij de vrolijke assistent die van aanpakken houdt?

Ben jij iemand die bij-en nascholing belangrijk vindt en ga je voor een langdurige samenwerking? Lees dan verder!Ons mondzorgcentrum valt onder de Mondzorggroep Emmen, hieronder vallen ook de praktijken in Emmen, Sleen, Meppel, Zweeloo en Nieuw- Amsterdam.

Wij zijn er voor alle voorkomende tandheelkundige behandelingen, esthetische tandheelkunde en implantologie. Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons gezellige team.

Wij vragen : - Afgeronde opleiding tandartsassistente aangevuld met een cursus preventie-assistente (MBO-niveau).- Vanaf 24 uur tot 32 uur, uren in overleg.

 • Je bent proactief en flexibel inzetbaar en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.- Je weet van aanpakken, bent gemotiveerd en werkt zelfstandig.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent hulpvaardig en service- en mensgericht en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt affiniteit met kinderen.- Je hebt ervaring met Windows officepakket en softwareprogramma’s voor tandheelkunde (Novadent).
 • Je bent accuraat in administratie, ervaring met zelfstandige verslaglegging.Zijn wij op zoek naar jou? Stuur vandaag nog een e-mail naar fenny.
 • mondzorg gmail.com (mailto : fenny.mondzorg gmail.com?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl)PRAKTIJKINFORMATIEMondzorg OosterhesselenEdveensweg 13a7861 AM OosterhesselenTelefoon : 0524-581660www.mondzorgoosterhesselen.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier