Productiemedewerker
Randstad
Hengelo, NL
2 dagen geleden

Wil jij graag als productiemedewerker in een dagdienst aan de slag en woon jij in de omgeving Hengelo?

Beknopt

Slapen is ontzettend belangrijk, als het goed is slaap jij zo'n 8 uur per dag gemiddeld en in het weekend misschien zelfs meer.

Samengevat lig jij voor een groot gedeelte van je leven in bed! Dit bedrijf richt zich op het maken van beddengoed en doet dit al bijna 55 jaar.

Denk aan dekbedden maar ook hoofdkussens van de beste kwaliteit.

De baan

Als productiemedewerker sta jij aan de voet van het productieproces Jij hebt een duidelijk takenpakket : jij vult textiel (bijvoorbeeld kussens), pakt het textiel op de juiste wijze in en controleert nauwgezet jouw werk.

Je zorgt dat de machine goed zijn werk blijft doen, zorgt dat de verspilling beperkt blijft en stelt de machine weer in voor de volgende productierun! Dit is ontzettend belangrijk aangezien de hoogwaardige producten daarna direct naar de klant gaan.

Jij zorgt ervoor dat de ingepakte producten op de juiste pallets worden gezet zodat deze klaar zijn voor transport.

Jazeker : het is best hard werken geblazen. Gelukkig is er naast al het harde werken binnen dit kleine en hechte team altijd ruimte voor humor!

wanneer ben ik geschikt?

Breng je al wat ervaring mee als productiemedewerker en heb je affiniteit met techniek? Woon je in de omgeving Hengelo en beschik je over eigen vervoer (pré)?

Solliciteer dan vandaag nog op deze mooie baan met uitzicht op vast dienstverband. Heb je nog geen ervaring maar spreekt het productiewerk je aan?

Solliciteer dan met een passende motivatie. In het sollicitatiegesprek zal worden gevraagd waarom jij enthousiast bent, denk hier dus over na voordat je solliciteert!

Wat bieden wij jou?

Op basis van jouw profiel zal jij in overleg worden ingeschaald in een bepaalde schaal. De werktijden zijn van 08 : 00 tot 16 : 30 uur en bij goed functioneren is er een optie op dienstverband bij het bedrijf.

Ik zie jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Schoppers, Marleen

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier