Assistent Teamleider Interne Logistiek
Olympia
DE KWAKEL, NL
18 uur geleden

Bedrijfsomschrijving

In ons magazijn die gelegen is in omgeving van hoofddorp wordt de dagelijkse aanvoer en afzet van verse producten in goede banen geleid, wellicht kan jij daar ook een rol in spelen! De afdeling Interne Logistiek zorgt ervoor dat de producten vanaf de binnenkomende docks naar de opslag worden gereden en dat de producten fifo en tijdig op de uitgifte afdelingen worden aangeleverd.

Voor deze dynamische afdeling zoeken wij een enthousiaste

Functieomschrijving

Als Fulltime Assistent Teamleider Interne Logistiek sta je middenin onze logistieke processen. Samen met de Teamleider ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces dat zich afspeelt tussen de afdelingen Ontvangst Goederen, Productie en Uitgifte.

De afdeling Interne Logistiek bestaat uit zo’n 35 collega’s. De afdeling bestaat uit twee groepen, één groep is verantwoordelijk voor alle verplaatsingen van onze verse producten met behulp van reach-, heftrucks en pompwagens.

De andere groep beheerst de voorraad van de verschillende productgroepen en zorgt ervoor dat de juiste producten, in de juiste hoeveelheden, op tijd bij de Uitgifte afdelingen klaar staan.

In deze verantwoordelijke functie ondersteun je de Teamleider bij het coördineren van de werkzaamheden, vervang je hem bij afwezigheid en werk je op drukke momenten mee met het team.

Om de werkzaamheden soepel te laten verlopen onderhoud je contact met de Teamleiders van de andere logistieke afdelingen en Inkoop en Kwaliteit.

Naast deze dagelijkse werkzaamheden werk je proactief aan verbeteringen in het logistieke proces.

Functie-eisen

 • Een opleiding op MBO niveau.
 • Je beschikt over leidinggevende vaardigheden.
 • Je durft beslissingen te nemen en staat stevig in je schoenen
 • Je bent een doener die graag de samenwerking opzoekt.
 • Je bent flexibel en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Verder ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en zie je werken onder druk als een uitdaging.

  Arbeidsvoorwaarden

  Doorgroei mogelijkheden in het bedrijf, kans op een vaste dienstverband.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier