Constructeur betonbouw
Voort
Papendrecht
1 dag geleden

Wat jij gaat doen

Voor onze opdrachtgever in de betonbouw zijn we op zoek naar een ervaren constructeur. Als constructeur maakt u berekeningen ten behoeve van projecten in uitvoeringsfase.

De volgende taken zijn van toepassing : Het uitvoeren van berekeningen van hulpconstructies en het uitvoeren van berekeningen voor definitieve constructies.

Tevens delegeren van tekenwerkzaamheden aan tekenaars en daarbij het controleren van tekeningen. U heeft overleg met de ontwerpcoördinator en zijn collega-

constructeurs en tekenaars. U heeft overleg met andere disciplines binnen en buiten de organisatie en met de opdrachtgevers.

U wordt aangestuurd door het hoofd van het technisch bedrijfsbureau. U bent verantwoordelijk voor tijdige en correcte berekeningen die voldoen aan de geldende normen, eisen en specificaties van de D&C-opdracht

Ben jij de kandidaat?

 • Een WO-diploma Civiele Techniek noodzakelijk
 • Je bent in het bezit van VCA basis of hebt de bereidheid om dit te behalen
 • Bij voorkeur heb je 8-10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je kwaliteitseisen zijn hoog en het werken bij een aannemer spreekt je aan
 • Creativiteit, probleemanalytisch vermogen en nauwgezetheid maken dit profiel compleet
 • Wat wij bieden

  Een dynamische en veelzijdige werkomgeving bij een opdrachtgever die de mogelijkheid bied om jezelf te ontwikkelen en daarnaast een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

  Heb je interesse? Solliciteer dan nu of bel 088-2871055!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier