Software Developer
YACHT
Den Haag
11 dagen geleden

Over de functie

Wij zoeken een Developer die het team kan versterken om de schakel te vormen tussen onze domeinexperts (verkeer, leefbaarheid, veiligheid) en IT-

ers. Bouw met ons mee aan de mobiliteit van de toekomst!

Je gaat werken aan opdrachten op het domein van nieuwe ontwikkelingen in het brede mobiliteitssysteem zoals coöperatief rijden, de zelfrijdende auto maar ook in de breedte en meest complexe zin van Mobility as a Service.

Je helpt ons om innovatieve state of the art simulatietools zoals Urban Strategy en SimSmartMobility vorm te geven.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO+ of WO studie op het gebied van informatica of gerelateerd.
 • Programmeren is jouw passie, je hebt een goede beheersing van Javascript / HTML / CSS, JSON, gebruik van websockets, C# en affiniteit met C++ en Delphi.
 • Je bent een teamspeler, in kleine teams ontwikkel je aan verschillende features van het product, je communiceert vlot en helder jouw mogelijke oplossingen.
 • Je hebt ervaring met testing frameworks en je kunt gestructureerd werken (plan uitdenken, zorgvuldig programmeren, commentariëren, documenteren, versiebeheer)
 • Ervaring met het ontwikkelen van apps en bekendheid met leaflet en D3 is een pré
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wanneer je bij Yacht werkzaam bent, betekent dit dat je toetreedt tot ons netwerk ! Bij Yacht ondersteunen we je graag in je persoonlijke ontwikkeling.

  Je kunt hierbij denken aan interesse en mooie opdrachten bij diverse klanten en het behalen van belangrijke / relevante certificaten.

  Daarnaast hebben wij al ervaren professionals in dienst die graag met jou sparren over ontwikkelingen en uitdagingen in je werk.

  Je profiteert uiteraard ook van een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonsgebonden opleidingsbudget en collectiviteitskorting op verzekeringen.

  Blijf je toch liever op Freelance / ZZP basis actief of wil je vanuit je huidige werkgever aanspraak maken op deze functie?

  Geen probleem, alle opties zijn mogelijk!

  Bedrijfsinformatie

  Blijft nog even geheim, maar telefonisch vertel ik je er graag meer over!

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier