Logistiek medewerker
NasWerkt
Wijchen, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Logistiekmedewerkergezocht! Ben jij op zoek naar een fulltime baanwaarin je een belangrijk onderdeel bent van het logistieke proces?

Weet jij van aanpakken en kan jij nauwkeurig werken? Dan zijn wijop zoek naar jou!

Wat wij joubieden

 • Eenstartsalaris van €10,25 voor 22 jaar en ouder;
 • Je krijgt de persoonlijke begeleiding die jij nodighebt;
 • Netto reiskostenvergoeding van €0,19 perkilometer;
 • Leuke personeelsuitjes,brainstormsessies, jaarlijkse BBQ en nog veel meer.
 • Werkzaamheden

  Als logistiek medewerker zorg je voor de dagelijksebevoorrading van fietsenwinkels in heel Europa. Dit alles gebeurtvanuit het distributiecentrum in Wijchen.

  De bevoorrading is eenzeer belangrijk onderdeel, want op tijd leveren betekent tevredenklanten!

  Je verzamelt orders via een handscanneren / of je houdt je bezig met het in- of ompakken van producten. Deproducten die je moet verzamelen zijn afhankelijk van deafdeling.

  AfdelingAccessoires : Dit zijn alle onderdelen van een fietsof toebehoren. Bijvoorbeeld; fietsbanden, fietstassen, fietskledingetc.

  Dit is variërend tot ongeveer 15 kilo.

  Afdeling Bikes : Dit zijncomplete fietsen in een doos, deze dozen kunnen tot ongeveer 37,5kilo wegen. Dit kunnen kinderfietsen, stadsfietsen, wielrenfietsen,mountainbikes of elektrische fietsen zijn.

  Werktijden

  Je wordt ingedeeld in verschillende shifts : van 08.00 uurtot 17.00 uur en van 10.00 uur tot 19.00 uur. In drukke periodeskan het voorkomen dat we je vragen om langer door te werken of opafwijkende tijden te werken.

  Natuurlijk word dit beloond. Na 40 uurkrijg je 125% en op zaterdag krijg je zelfs 150%uitbetaald!

  Wat vragen we vanjou?

 • Je hebt eenproactieve houding;
 • Je bent gewend aan fysiek(zwaar) werk;
 • Je beschikt over een gezondedosis motivatie;
 • Je bent fulltimebeschikbaar.
 • Nog evenwat over het bedrijf

  Het bedrijf waar jekomt te werken in een Amerikaanse Internationale werkgever voorfietsen. Zij houden van voorruitgang en willen je graag helpen metjouw persoonlijke en professionele doelen te verwezenlijken.

  Dusmocht je een visie hebben om door te groeien, dan kan dat hierzeker. De kledingvoorschriften zijn informeel. Hun passie voor watzij doen en hoe zij het doen gaat verder door middel van het teamdat er staat.

  Ben jij de perfectekandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan opde knop solliciteer direct! en we nemen zo snel mogelijk contactmet je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier