Seizoen medewerker Aspergeteler
FlexFirst
Helden, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij een harde werker en weet jij wel van aanpakken? FlexFirst zoekt seizoen medewerkers voor een aspergeteler vanaf week 14 / 15. Lees dan snel verder!

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf uit de omgeving van Venlo die zich 100% focust op asperges. Ze produceren, oogsten en verpakken aspergeplanten en verse asperges.

Hiervoor zoeken zij in het seizoen een grote groep gemotiveerde medewerkers.

Wat ga je doen?

Je werkt in teamverband samen met collega’s van verschillende nationaliteiten. Je werkt in teamverband buiten of binnen in de loods.

De opdrachtgever probeert je zoveel mogelijk óf binnen óf buiten tewerk te stellen, maar indien noodzakelijk dien je ook bereid te zijn om hierin te flexibel te zijn.

Buiten werkzaamheden

Ga je buiten aan de slag, dan ben je bezig met het steken van asperges. We zoeken kandidaten die bereidt zijn de werkzaamheden in alle weersomstandigheden uit te voeren.

Verder verlangen we flexibiliteit ten aanzien van de werktijden en -dagen. Het aantal uren per dag kan verschillen, omdat de werkzaamheden afhankelijk zijn van het weer.

Asperges steken is fysiek werk; je ben veel aan het lopen, tillen en bukken. Daarom zoeken wij kandidaten die fit zijn.

Binnen werkzaamheden

In april ga je aan de slag met het sorteren van de aspergeplanten aan een lopende band. Vanaf half april tot en met juni bestaan de werkzaamheden uit het sorteren, verpakken en schillen van asperges.

Deze werkzaamheden vinden plaats in een tweeploegen rooster. Omdat de werktijden afhankelijk zijn van het aantal orders van de klanten die dag, zoeken we kandidaten met een flexibele instelling.

De werkzaamheden zijn niet fysiek zwaar, maar je staat wel heel de dag.

Vaardigheden

 • Je bent een harde werker en hebt een flexibele instelling
 • Je bent fysiek fit
 • Je bent beschikbaar tot eind juni
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier