Ambtelijk Secretaris OR | 28 uur
De Zorgcirkel
Heiloo, Edam
3 dagen geleden

Enthousiast, toegankelijk en verbindend. Zet je vakmanschap in voor onze ondernemingsraad en ga aan de slag als ambtelijk secretaris bij De Zorgcirkel.

Een spilfunctie met veel afwisseling.

Als ambtelijk secretaris voor de OR voer je uiteenlopende werkzaamheden uit met als doel een optimale ondersteuning van de OR.

Je bent de verbindende schakel tussen de OR en de organisatie.

Je plant vergaderingen, bereidt deze voor en zorgt voor tijdige verzending van de stukken en de verslaglegging. Je bewaakt de voortgang van acties en afspraken en stelt adviezen en instemmingsbrieven op.

Ook organiseer je de scholing van de OR en de introductie van nieuwe OR-leden. Je signaleert ontwikkelingen en adviseert de OR daarover.

Je verzorgt de communicatie tussen de OR en verschillende interne partijen, het PR-beleid van de OR en de nieuwsbrief en onderhoudt in- en externe contacten.

Ben je een organisator, kun je overstijgend denken en heb je verbindende kwaliteiten? Beschik je daarnaast over goede planmatige en digitale vaardigheden? Lees dan gauw verder.

Je bent van nature (organisatie)sensitief en zet je sociale vaardigheden in om verbinding te maken. Je bent in staat verschillende beleidsterreinen met elkaar in verband te brengen, te vertalen naar de medezeggenschap en hierover de OR te adviseren.

Je kunt goed zelfstandig werken en (in overleg met de OR) prioriteiten stellen. Je beschikt over tact en communicatieve vaardigheden en bent oplettend i.

v.m. de uitvoering en bewaking van afspraken en procedures. Je bent een stevige en onafhankelijke persoonlijkheid met een dienstverlenende instelling.

Je zorgt voor rust en overzicht, kunt goed luisteren en taak- en mensgerichtheid zijn bij jou in balans. Verder heb je :

 • minimaal een mbo-opleiding niveau 4 en hbo denk- en werkniveau
 • bij voorkeur relevante scholing tot ambtelijk secretaris
 • meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg,- behandeling en -revalidatie, bij voorkeur bij mensen thuis, maar ook op onze ruim .

  Bij De Zorgcirkel werk je samen met professionele en gedreven collega’s die hart hebben voor de cliënten, de organisatie én voor elkaar.

  Onze organisatie is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht. Onze zorg stemmen wij zo goed mogelijk af op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van cliënten.

  Je ontvangt leiding van de bestuurssecretaris (functioneel van de OR-voorzitter) en je gaat nauw samenwerken met (het dagelijks bestuur van) de OR.

  Je werkt Zorgcirkel-breed - wij hebben locaties verspreid over Noord-Holland in de regio’s Purmerend, Alkmaar, Edam-Volendam, Zaanstreek en Egmond-Heiloo -, vooral vanuit een locatie in Purmerend en deels vanuit huis.

 • Een actieve OR;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, scholingsmogelijkheden;
 • Een jaarcontract voor 28 uur per week met de intentie tot onbepaalde tijd;
 • Salariëring conform , FWG 45 (min. € 2.491 en max. €3.361);
 • zoals een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantietoeslag, pensioenopbouw bij een betrouwbaar pensioenfonds, een fietsplan en een bijdrage aan je sportabonnement;
 • in Purmerend speciaal voor onze medewerkers, die 7 dagen per week geopend is van 06 : 30-23 : 30 uur.
 • Neem contact op met Ester Rood, bestuurssecretaris, via 06-13 17 95 75 of , of met Joan Idzenga, voorzitter OR, via 06-10 61 77 12 of .

  Wil je al onze vacatures zien? Ga dan naar :

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Deel in jouw netwerk

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier