Allround Storing Monteur
MBI
Helmond, Nederland
1 dag geleden

Even een storing oplossen bij Big Bertha of toch samen met je collega s Snelle Jelle repareren? Werken in een technische, uitdagende werkomgeving in een hechte club met volop opleidingsmogelijkheden en daarbij ook nog veel vrijheid hebt?

Dat kan bij MBI De Steenmeesters! Werklocatie : Aalst of Veghel MBI wil met o.a. een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket een goede werkgever zijn voor de medewerkers wat resulteert in lange dienstverbanden en een collegiale sfeer.

Een écht familiebedrijf waarbij ontwikkeling en sfeer erg belangrijk is. Als Allround Monteur bij onze Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het preventief, periodiek en correctief onderhoud aan onze installatie.

Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden : Onderhouden en optimaliseren van productie-installaties Reparatie en opheffen van technische storingen Voorbereiden van diverse werkzaamheden Aanpassen van installaties aan actuele veiligheidseisen Vervangen en reviseren van machinedelen Bijhouden van relevante technische documentatie Zorgdragen voor juiste communicatie naar je leidinggevende en productie (Feedback) Doen van voorstellen ter verbetering van productiemiddelen Begeleiden en instrueren van operators op technisch gebied Samen zorgdragen voor veiligheid, orde en netheid op de werkvloer Wat neem jij mee voor deze functie : Diploma MTS / MBO-

niveau 4 (of niveau verkregen door relevante werkervaring) In het bezit van VCA / NEN 3140 certificering Basiskennis van PLC techniek Kennis van mechanica en hydrauliek Enige jaren ervaring in het onderhoud aan productie-

installaties Goed samen kunnen werken binnen een team Brede technische belangstelling en bereid om aanvullende cursussen te volgen Flexibele instelling, veiligheids-

en kwaliteitsbewust Niet bang zijn om vies te worden, je haalt er immers voldoening uit dat de werkzaamheden uitgevoerd zijn Wat hebben we je te bieden?

Een baan in 2 ploegen. Maak het rekensommetje en door al jouw ploegentoeslagen verdien je aardig wat geld Ploegentoeslag is vast en wordt ook vermeerderd in het vakantiegeld 25 verlofdagen en 13 ADV waardoor je een goede balans blijft houden tussen werk en privé Veel vrijheid, je mag graag buiten de lijntjes denken en dat maakt je baan erg leuk en afwisselend Een hecht team met leuke en gemotiveerde collega’s Opleidingsmogelijkheden, zo blijft je kennis up-

to-date Je mag meedenken en meewerken aan (het verbeteren van) processen En nog veel meer uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier