Quality Consultant
Eurofins
Deventer, Netherlands
6 dagen geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfEurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies.

Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een pro-forma omzet van 4.

2€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Onze mensen bij Eurofins leveren een belangrijke bijdrage aan wereldwijde thema’s op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid.

Medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen en ervaren veel vrijheid bij de uitvoering van de functie. Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie, zodat de mensen met de juiste informatie de juiste besluiten kunnen nemen.

Eurofins investeert structureel in de persoonlijke ontwikkeling van talent, zowel op het gebied van leiderschap, doorgroeipotentie als inhoudelijke kennis.

Eurofins Food Safety Solutions B.V. in Deventer is onderdeel van Eurofins en is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten die u helpen de juiste keuzes te maken voor een voedselveilig proces.

We bieden u expertise op het gebied van microbiologie, voedselveiligheid, kwaliteitscontrole, levensmiddelenwetgeving, etikettering, conservering en productontwikkeling.

Voor Food Safety Solutions zijn wij op zoek naar een Quality Consultant!FunctieomschrijvingEen belangrijk doel van de Quality Consultant is om onze klanten te ontzorgen op het gebied van voedselveiligheid.

Voor klanten ben jij het eerste aanspreekpunt op technisch inhoudelijk, organisatorisch en commercieel gebied. Bij nieuwe aanvragen inventariseer je de vraag van de klant en ondersteun je de accountmanager bij het binnen halen van de opdracht.

Daarnaast ben je actief bezig met het uitbouwen van het bestaande netwerk in de foodwereld’. Als Quality Consultant ben je breed inzetbaar en declarabel in adviesopdrachten.

Je werkt binnen een team zeer ervaren Consultants met elk een eigen specialisme, wat bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groeiproces.

Je onderhoudt uitstekende relaties met klanten en helpt mee aan de uitbreiding van de opdrachtenportefeuille. Ook weet jij uit het beschikbare dienstenpakket maatwerkoplossingen voor klanten te bedenken.

Functie-eisenJe beschikt minimaal over een bachelor degree in de richting van levensmiddelentechnologie. Je hebt de drive en ambitie om verder door te groeien als professional binnen Eurofins.

Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord in geschrift. Inhoudelijk ben je een deskundig gesprekspartner op niveau.

 • Als ervaren professional ben je op een natuurlijke en enthousiasmerende wijze een voorbeeld voor anderen in jouw team. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen : Teamspeler;
 • Communicatief sterk;Creatief en een doener;Zelfstandig en inventief;Klant gedreven en een gezonde dosis lef;Resultaatgericht en overtuigend;
 • Pragmatisch en energiek;Initiatiefrijk en empathisch.Extra informatieEen uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie.

  De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie en misschien zelfs te verbreden richting general management.

  Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Kortom : een echte uitdaging voor een ambitieuze, energieke en creatieve professional die denken in oplossingen!Interesse en meer informatie?

  Wil je meer informatie over deze uitdagende functie neem dan contact op met Wietske Witteveen via wietskewitteveen eurofins.

  com.SummaryType : Full-timeFunction : Quality Assurance

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier