Strategisch Projectmanager
Kamer van Koophandel
Utrecht, Nederland
3 dagen geleden

Jouw kracht

Als strategisch projectleider opereer je als een interne consultant en zal je onderdeel gaan uitmaken van de Afdeling Beleid & Juridische Zaken.

Je weet als geen ander de vertaalslag te maken van externe ontwikkelingen naar impact op Ondernemend Nederland en KVK zelf.

Je vertaalt deze ontwikkelingen naar kansen voor KVK. Je hebt ervaring met complexe trajecten, implementatieprojecten, snapt hoe organisaties werken en je bent goed in het meenemen van (interne) stakeholders waarbij strategische en fact-

based beleidsstukken en jouw standpunten doorslaggevend zijn. Je herkent relevante signalen binnen een krachtenveld van verschillende stakeholders, binnen en buiten de organisatie.

Daarnaast word je betrokken bij het uitwerken van de strategie en het denken in scenario’s.

Wat we vragen

Je gaat aan de slag als projectleider van grotere implementatietrajecten van nieuwe wetgeving waarbij je veel schakelt met IT en de business en als strategisch scenariodenker.

Het leiden van concrete projecten en het kunnen schetsen van scenario’s en formuleren van strategie is jouw core business.

Hiervoor is het van groot belang dat je effectief bent in stakeholdermanagement en alle bestaande belangen goed weet te wegen.

Met het ontwikkelen van strategieën help je KVK toekomstambities waar te maken. Je bent hierin een betrouwbare en stevige sparringpartner van de Raad van Bestuur.

Dit is een unieke positie om het verschil te maken!

Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En verder :

 • Een fulltime functie BBRA schaal 13 en bedraagt maximaal € 6596,- per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring;
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Shuttel vervoerskaart;
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet);
 • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.
 • Werken voor ondernemers

  Werken bij KVK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap.

  We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers.

  Dit doen we zoveel mogelijk online. We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo’n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang.

  Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.

  Tijd om te ondernemen

  Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen het beste bij ons.

  Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe strategisch beleidsadviseur?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier