Debiteurenbeheerder
Walters People
Utrecht, UT, NL
5 dagen geleden
source : Monster

Heb jij jouw MBO opleiding net afgerond richting Finance of heb jij enige ervaring als Debiteurenbeheerder? Houd jij ervan om zelfstandig te kunnen werken en vind jij het belangrijk om jezelf te ontwikkelen?

Lees dan verder in deze vacature! Voor een vlotte organisatie in Utrecht ben ik op zoek naar een enthousiast en gemotiveerde Debiteurenbeheerder.

Je hebt de mogelijkheid om snel meer verantwoordelijkheden te krijgen en door te groeien naar een senior functie. Het gaat om een hip kantoor met uitzicht over Utrecht.

Je komt te werken in een team van 8. Taken en verantwoordelijkheden Zorgdragen voor tijdige betalingen Beheren van de debiteurenportefeuille Eerste aanspreekpunt voor vragen van de opdrachtgevers met betrekking tot de facturatie Het tijdig verwerken en controleren van de facturen Samenstellen van maandelijkse analyses Opstellen van verschillende rapportages Skills en opleiding Afgeronde MBO opleiding richting Finance Stage-

of enkele jaren werkervaring als debiteurenbeheerder Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Gemotiveerd en graag willen leren Je neemt zelf initiatief en bent goed in zelfstandig werken Aanbod Salaris tussen de € ,-

en de € ,- Debiteurenrol voor 32-40 uur per week Goede begeleiding en inwerkperiode waarin jouw ontwikkeling centraal staat Gunstige doorgroeimogelijkheden Werken in een hip en informeel bedrijf Spreekt deze vacature jou aan? Reageer dan direct!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier