Adviseur Wisselverwarming
Sweco
De Bilt, NL
4 dagen geleden

Sweco adviseert, ontwerpt en begeleidt nieuwbouw en aanpassing van rail-gerelateerde transfer en infrastructuur in binnen- en buitenland.

Om de duurzaamheid en robuustheid van wissels te verhogen wordt de wisselverwarming in het hele land omgebouwd naar elektrisch.

Voor de uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een adviseur wisselverwarming. Je houdt je bezig met het doen van opnamen, opstellen van ontwerpen en adviezen.

Hierbij heb je veel contact met de klant, adviseer en help je collega’s en klanten en ontferm je je over de uitvoeringsbegeleiding.

Daarnaast los jij als systeemspecialist alle problemen op op het gebied van wisselverwarming en de bijbehorende nuts aansluitingen.

Je hebt een afwisselende en uitdagende functie, waarbij je betrokken bent bij het gehele proces van idee tot uitvoering.

Je bent een echte expert die door collega’s en klanten gevraagd wordt om advies. Jij bent communicatief vaardig en resultaatgericht.

Daarnaast los jij problemen makkelijk op en vind je het leuk om ergens helemaal in te duiken. Heb jij ervaring in de elektro- en / of railwereld en wil jij je verder ontwikkelen tot expert op het gebied van wisselverwarming?

Reageer dan snel! Wij maken graag kennis met je.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier