Werkvoorbereider renovatie en groot onderhoud Zuid-Nederland
Heijmans
Rosmalen
4 dagen geleden

Dit ga je doen

 • Een transformatie van 500 woningen naar een A-label in het Zuid-Limburg. De renovatie van140 appartementen in de Goyenflat in Geleen, 113 woningen in Oss of 181 woningen in Roosendaal;
 • jij bouwt met je collega’s aan de contouren van morgen. Onze projecten komen grotendeels voort uit diverse ketensamenwerkingen in het zuiden van het land.

  Deze gaan we de komende jaren verder uitbouwen. Duurzaamheid is hierin een belangrijk thema.

  De bewoner staat voor jou altijd centraal. Anders dan bij nieuwbouw zijn we als bouwbedrijf in bestaande woningen namelijk te gast.

  Dit betekent dat je in je voorbereiding niet alleen rekening houdt met de wensen van opdrachtgevers woningcorporaties en beleggers maar ook met de gebruikers.

  Als werkvoorbereider zorg je dat bewoners de juiste begeleiding en informatie krijgen. Bijvoorbeeld door informatieboekjes te maken of de renovatieapp up-to-date te houden.

  We hebben een innovatief concept ontwikkeld, genaamd Heijmans B’woond. Dit helpt ons bij het slim aanpakken van uitdagende renovatie- en onderhoudsprojecten.

  Jouw belangrijkste taken als werkvoorbereider? Denk aan de beoordeling van offertes en contractvorming met partners, leveranciers en opdrachtgevers.

  Aan het opstellen van kwaliteits- en deelwerkplannen, het aanvragen van vergunningen en het bewaken van de bijbehorende voorwaarden.

  Maar ook aan ondersteuning bij materieelkeuze, logistiek, planning en meer- en minderwerk. Reken dus maar op een veelzijdig en uitdagend takenpakket!

  Wat je van ons mag verwachten

 • Een vast contract.
 • Een mooi salaris. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé, denk aan flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken, ook na corona.
 • Een werkplekvergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.
 • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
 • Dit ben jij

  Gestructureerd plannen en organiseren. Dat is het halve werk. Maar dat hoeven we jou niet te leren. Je houdt van aanpakken en gaat als toegewijd werkvoorbereider voor resultaten.

  Je stelt je flexibel op wanneer er bijvoorbeeld een vergadering met bewoners in de avond is en hebt een klantgerichte instelling.

  Ook kun je goed omgaan met positief-kritische feedback en die zelf ook geven. Omdat jij denkt in oplossingen ben je zowel een prettige collega als samenwerkingspartner van onze opdrachtgever.

  Goede samenwerking vind je zelf trouwens ook heel belangrijk. Verder heb je :

 • Hbo-niveau door opleiding of ervaring.
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Jouw team

  Jij gaat aan de slag voor Renovatie en Onderhoud in Rosmalen. Samen met vijftien collega’s, onder wie naast jou nog twee werkvoorbereiders, werk je aan de ontwikkeling van de renovatietak van Heijmans in Zuid-Nederland : van West-Brabant tot het zuidelijkste puntje van Limburg.

  Vanaf de eerste dag zorgen we dat je je welkom voelt. Iedereen helpt elkaar om samen te kunnen groeien. Ook nu we thuiswerken, spreken we elkaar bijna dagelijks.

  Halen we een nieuw project binnen? Dan winnen we samen. Samenwerken vinden we belangrijk. Net als een prettige werksfeer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier